Обратно в клас! Мадона се върна в училище

Поп кралицата Мадона отново се върна в училище. Изпълнителката се появи в африканско училище, където прекара един учебен час.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/obratno-v-klas-madona-se-vyrna-v-uchilishte HotArena.net
Обратно в клас! Мадона се върна в училище

Поп кралицата Мадона отново се върна в училище. Изпълнителката се появи в африканско училище, където прекара един учебен час.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Поп кралицата Мадона отново се върна в училище. Изпълнителката се появи в африканско училище, където прекара един учебен час.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Заедно с осиновените си деца Дейвид Банда и Мърси Джеймс, певицата посети училище в Малави. Изпълнителката бе на посещение в източна Африка и не пропусна да покаже на децата си родната им страна.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Специално за певицата децата организираха специална серенада. Над 4 000 деца присъстваха на срещата с Мадона, след посещението й в клас.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Певицата бе в Малави за благотворителна инициатива. Тя за планира да обиколи близо 10 училища, а също така да дари 15 000 000 долара за образованието на децата в страната, пише &bdquo;Дейли Мейл&ldquo;.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.