Парис Хилтън счупи рекорди! Вижте колко взима на минута

Тя се превърна само спечели за една седмица в Диджей и си тръгна с рекорден хонорар. Милиардерската наследница Парис Хилтън спечели повече от 2 000 000 долара по време на турнето си.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/paris-hiltyn-schupi-rekordi-vijte-kolko-vzima-na-minuta HotArena.net
Парис Хилтън счупи рекорди! Вижте колко взима на минута

Тя се превърна само спечели за една седмица в Диджей и си тръгна с рекорден хонорар. Милиардерската наследница Парис Хилтън спечели повече от 2 000 000 долара по време на турнето си.

<p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Тя се превърна само спечели за една седмица в Диджей и си тръгна с рекорден хонорар. Милиардерската наследница Парис Хилтън спечели повече от 2 000 000 долара по време на турнето си.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Моделката пристигна с частен самолет в Сен Тропе, където се впусна в купона, в един от най-луксозните клубове на плажа. Парис изглеждаше убийствено в пъстрата си лятна и скъпи бижута, докато се изявяваше на пулта.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">За удоволствието да развлича себе си и феновете си, красавицата взима по 5783 долара на минута. И след един час купон си тръгна с 347 000 долара по-богата.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">Не е тайна, че американската звезда превръща всичко, до което се докосне в злато. И макар да стои далеч от семейната империя, Парис сама развива бизнес за милиарди, за огромно изумление на дядо си.</span></p> <p><span style=\"font-size: medium; font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;\">&nbsp;</span></p>

1 Коментара

qneto

преди 9 години

\"Тя се превърна само спечели за една седмица в Диджей и си тръгна с рекорден хонорар.\" Какво искате да кажете с това изречение?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.