Погребват скромно Робин Уилямс

Актьорът Робин Уилямс ще бъде погребан в изключително тесен семеен кръг. Това реши семейството му и съпругата му Сюзън Шнайдър.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/pogrebvat-skromno-robin-uilqms HotArena.net
Погребват скромно Робин Уилямс

Актьорът Робин Уилямс ще бъде погребан в изключително тесен семеен кръг. Това реши семейството му и съпругата му Сюзън Шнайдър.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Актьорът Робин Уилямс ще бъде погребан в изключително тесен семеен кръг. Това реши семейството му и съпругата му Сюзън Шнайдър.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Говорителят на актьора заяви, че семейството не желае да споделя публично скръбта си и желаят да се сбогуват с него сами. Засега подробности около погребението не са известни, но се очаква то да бъде в Калифорния и то до дни.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">\"Робин беше победил зависимостите си и се водеше смела борба с депресията, отчаянието и с началната фаза на Паркинсовата болест, за която още не беше готов да признае публично\", каза Шнайдър.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Междувременно от екипа по организацията на наградите \"Еми\" обявиха, че ще почетат актьора със специално признание. Връчването на плакета \"In Memoriam\" на наградите \"Оскар\" и \"Еми\" обикновено е свързан със звезди починали година преди раздаването им, но за Робин Уилямс ще бъде направено изключение, тъй като той бе един от най-големите и обичани актьори в цял свят.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.