Принц Хари заби Камила 2

Нова херцогиня Камила е на път да влезе в кралското семейство на Англия. Британският принц Хари изглежда е влюбен и има нова изгора.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/princ-hari-zabi-kamila-2 HotArena.net
Принц Хари заби Камила 2

Нова херцогиня Камила е на път да влезе в кралското семейство на Англия. Британският принц Хари изглежда е влюбен и има нова изгора.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Нова херцогиня Камила е на път да влезе в кралското семейство на Англия. Британският принц Хари изглежда е влюбен и има нова изгора.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Дамата се казва Камила Турлоу и нито визуално, нито по характер прилича на мащехата му, кълнат се приятели на принца. Хубавицата е на 25 години, брюнетка и по нищо не прилича на другите му две приятелки&ndash;Кресида Бонас и Челси Дейви.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Двамата са забелязани за първи път заедно в нощен клуб, три месеца след раздялата на Хари и Кресида. Следва нова среща, трета, докато накрая той я кани да посети с него Сен Тропе и дори наема луксозна яхта, за да я впечатли.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Младата дама е близка приятелка на херцогинята на Кеймбридж Кейт и дори я прикрива в началото на срещите й с принц Уилям. Самата тя е близка на кралското семейство и доста добре приета във висшите кръгове.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Подобно на дукесата Камила обича спорта, пътешествията и е активен участник в различни обществени инициативи. По всяка вероятност Хари се е запознал с нея покрай Кейт, а дали Камила 2ще влезе в кралското семейство, тепърва предстои да видим.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.