Риана сваля отново Крис Браун?

На поп звездата Риана не й стига побоят, който рапърът Крис Браун и нанесе. Изпълнителката на „California King Bed” се опитва отново да се домогне отново до колегата си. Въпреки че пред и време той я спука от бой и я двамата дълго се дърлеха в съда и пред медиите, лошото изглежда е забравено.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/riana-svalq-otnovo-kris-braun HotArena.net
Риана сваля отново Крис Браун?

На поп звездата Риана не й стига побоят, който рапърът Крис Браун и нанесе. Изпълнителката на „California King Bed” се опитва отново да се домогне отново до колегата си. Въпреки че пред и време той я спука от бой и я двамата дълго се дърлеха в съда и пред медиите, лошото изглежда е забравено.

<p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><strong>На поп звездата Риана не й стига побоят, който рапърът Крис Браун и нанесе. Изпълнителката на &bdquo;California King Bed&rdquo; се опитва отново да се домогне отново до колегата си.</strong></span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Въпреки че пред и време той я спука от бой и я двамата дълго се дърлеха в съда и пред медиите, лошото изглежда е забравено.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Тогава през 2009 г. 23-годишната красавица се раздели с него след този инцидент, но наскоро позволи на съда да премахне ограничителната заповед, която забраняваше на Браун да я доближава. Тогава тя изтъкна кариерите на двамата и лъскавите церемонии, които съпътстват звездите, като причина да се смили над насилника.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Според слуховете обаче Риана още таи топли чувства към бившия си приятел и се опитва по всевъзможни начини да си го върне като общува с него все по-често.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">&quot;Рири винаги е обичала Крис - това никога не се е променяло. Сега те си пишат смс-и и много общуват в интернет. Наскоро се срещнаха на парти на общ техен приятел в Лос Анджелис&quot;, казва запознат източник.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">&quot;Тя се опитва да намери начин да се върне при него без да предаде своите фенове и приятели, които намразиха Крис след онзи инцидент. Не иска да им дава лош пример или да изглежда слаба&quot;, допълва източникът.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Ако съмненията им се окажа верни Риана за пореден път ще демонстрира синдрома на малтретираните жени. От него страдаше и колежките й Уитни Хюстън и Тина Търнар, които дълги години търпяха произвола на мъжете до себе си.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Именно те бяха и най-силните поддръжници на Рири да не се пречупва пред чувствата си и да не му прощава. От сега феновете на мургавелката се надяват тя да послуша мъдростта на припатилите.</span></span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.