Робин Уилямс с разтърсващи признания преди смъртта си: Правех неща, от които ме е срам!

Робин Уилямс проговори за най-големите си пороци дни преди смъртта си. Гениалния комик споделя, че е вършил неща, от които се срамува и за които го е срам да говори.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/robin-uilqms-s-raztyrsvashti-priznaniq-predi-smyrtta-si-praveh-neshta-ot-koito-me-e-sram HotArena.net
Робин Уилямс с разтърсващи признания преди смъртта си: Правех неща, от които ме е срам!

Робин Уилямс проговори за най-големите си пороци дни преди смъртта си. Гениалния комик споделя, че е вършил неща, от които се срамува и за които го е срам да говори.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Робин Уилямс проговори за най-големите си пороци дни преди смъртта си. Гениалния комик споделя, че е вършил неща, от които се срамува и за които го е срам да говори.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">В емоционално интервю за британския \"Гардиън\" Робин Уилямс споделя, че е преживял кошмарни моменти. Дрогата и алкохолът го тласнали към депресия, а срамът от негови действия още повече го травмира.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Робин Уилямс наскоро обяви, че след усилената година, в която заснема четири филма, отново има нужда да отиде на рехабилитация. Преди да се роди синът му през 1983 г. е бил пристрастен към кокаина и алкохола, но за първи път се е отрекъл от порока, непосредствено преди раждането на детето и успял да остане трезвен цели двадесет години.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Но по време на снимките на филма The Big White в Аляска през 2003 г. отново е започнал да пие.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Бях в малко градче, което не е краят на света, но ти се струва, че си именно там. И си помислих: Алкохол. Хей, може би алкохолът ще помогне. Бях самотен и ме беше страх, твърде много работих и си казах \"Алкохолът може да ми помогне\".</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">И това беше най-лошата ми постъпка на света. След първата глътка се почувствах топло и уютно. Но следващото нещо, което ще ви хрумне, когато ще се свестите, е, че имате проблем и че никой не може да ви помогне, откровен е актьорът.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Скандалните му изцепки остават тайна за обществото, но не и за семейството му. Уилямс дълбоко се срамува от миналото си и това го тласка към смъртта!</span></p>

1 Коментара

Diana

преди 9 години

JALKO 4E TAKA STAVA S NAJ VELIKITE

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.