Салма Хайек се срамува от голи сцени

Холивудската звезда Салма Хайек призна, че ужасно се срамува от голите си сцени. Актрисата сподели, че често й се случва да плаче, преди да се съблече пред камерите.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/salma-haiek-se-sramuva-ot-goli-sceni HotArena.net
Салма Хайек се срамува от голи сцени

Холивудската звезда Салма Хайек призна, че ужасно се срамува от голите си сцени. Актрисата сподели, че често й се случва да плаче, преди да се съблече пред камерите.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Холивудската звезда Салма Хайек призна, че ужасно се срамува от голите си сцени. Актрисата сподели, че често й се случвало да плаче, преди да се съблече пред камерите.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">В истинска истерия красавицата изпаднала по време снимките на &bdquo;Десперадо&ldquo; с Антонио Бандерас. Наложило се актьорът с часове да я успокоява докато Салма се престраши да заснеме сцените.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"> &bdquo;Това беше първият ми шанс в голяма американска продукция и беше важно за мен. Но имах сериозни трудности с голите сцени с Антонио Бандерас&ldquo;, признава красавицата.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Не исках да съм гола пред камерите през цялото време. Мислех си какво ще кажат близките и семейството ми&ldquo;.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">За щастие срамежливостта й изчезнала и днес Хайек не е толкова притеснена. Въпреки това малцина са успели да накарат актрисата да покаже повечко плът във филмите си.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.