Вижте Брат Пит преди 30 години и първата му любов (Ретро снимки)

Уникални снимки на Брад Пит с първата му любов се появиха в мрежата. Фотосите, които са на повече от 30 години предизвикаха фурор.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/vijte-brat-pit-predi-30-godini-i-pyrvata-mu-lubov-retro-snimki HotArena.net
Вижте Брат Пит преди 30 години и първата му любов (Ретро снимки)

Уникални снимки на Брад Пит с първата му любов се появиха в мрежата. Фотосите, които са на повече от 30 години предизвикаха фурор.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Уникални снимки на Брад Пит с първата му любов се появиха в мрежата. Фотосите, които са на повече от 30 години предизвикаха фурор.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">На тях актьорът е със своя съученичка Тоня Уестфален. Двамата учели заедно в Спрингфилд, а връзката им издържала цели 4 години.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Приятелката на актьора от онова време Тоня с носталгия разказва за младежката им любов. И въпреки че Брад е този, който сложил край на връзката им тя още пази топли спомени за него.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&ldquo;Когато гледам негови филми, се чувствам доста странно, защото съм докосвала и обичала мъжа, по когото въздишат хиляди. Но той беше моята първа любов, както и аз неговата&rdquo;, признава тя.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.