Внимавай с роклята Анджи! (Eдва не се преби на червения килим)

Ден преди наградите „Оскар“ Анджелина Джоли едва не се преби. Холивудската звезда присъстваше на поредната церемония по награждаване и за малко да пристигне насинена на събитието.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/vnimavai-s-roklqta-andji-edva-ne-se-prebi-na-cherveniq-kilim HotArena.net
Внимавай с роклята Анджи! (Eдва не се преби на червения килим)

Ден преди наградите „Оскар“ Анджелина Джоли едва не се преби. Холивудската звезда присъстваше на поредната церемония по награждаване и за малко да пристигне насинена на събитието.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Ден преди наградите &bdquo;Оскар&ldquo; Анджелина Джоли едва не се преби. Холивудската звезда присъстваше на поредната церемония по награждаване и за малко да пристигне насинена на събитието.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">За церемонията актрисата избра широка черна рокля, която да скрие не само слабата й фигура, но и да придаде височина на фигурата й. Докато бързаше за събитието обаче Анджи едва не се преби.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Актрисата не спря да се препъва във вечерния си тоалет и в един момент се наложи Брад и един от гардовете да я придържат. След поредния опит да се запознае отблизо с асфалта на паркинга за коли, Анджи просто запретна полите на роклята си и закрачи напред.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Папараците не пропуснаха да отбележат колко слаби са краката на актрисата, както и кожата й почти й виси. Освен това коленете й изглеждаха невероятно сбръчкани като на 70-годишна жена.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">За да скрие пораженията от прекаленото си отслабване Анджелина избра дълга рокля с широки ръкави. Тоалетът обаче се оказа твърде неудобен за звездата и тя запретна полите на роклята си, показвайки смущаващи крака.</span></p>

1 Коментара

омръзна

преди 10 години

тая па с тия черни дрехи и кльощави израстъци

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.