Чутовен гаф разкри кой е Светлината в „Маскираният певец”

2817
27 Септември 2020, 09:49


Чутовен гаф разкри кой стои зад един от най-мистериозните образи във втория сезон на „Маскираният певец” – Светлината. Екипът забрави да включи програмата за модулиране на гласовете по време на прякото предаване в съботната вечер, когато участникът започна да отговаря на въпрос от „детективския” панел. Чу се глас, за който с почти 100-процентова сигурност може да се каже, че е на Стефан Илчев.

Още с първото си стъпване на сцената на шоуто Светлината успя да убеди и публиката, и панелистите, че е жена. Заради фините крака и тембъра, който много малко мъже притежават, всички решиха, че това е певица, но се оказва, че май е певец, който е изключително добър с имитациите на дамски образи. Това без съмнение е Стефан Илчев, известен като най-добрият имитатор на Лили Иванова.

Миналата година той спечели шоуто „Като две капки вода”, а сега като нищо ще стигне и до финала в „Маскираният певец”, защото е една от най-харесваните маски в момента. Феновете на изпълнителя все още си спомнят стройните му крака от „Капките”, с които Мария Илиева признава, че я е карал да завижда. Ръстът на певеца също отговаря на Светлината, а много от уликите, които шоуто на Нова телевизия дава за участника, се вписват идеално в характеристиките на Илчев.

От двете излъчени до момента визитки става ясно, че бащата на Светлината е изминал „много мили” – бащата на Стефан е бил моряк; участникът е мечтал да бъде в устите на хората – като малък певецът е искал да стане зъболекар като майка си; споменава се летене в космоса, а Илчев е роден на 12 април – деня на космонавтиката. И понеже в уликите често се споменава за мечти – една от първите песни в кариерата на певеца се казва „Dreamin’” – в превод от английски – „Мачтаейки”. След  всички тези съвпадения и след като екипът на шоуто пропусна модулацията на гласа на Светлината и той прозвуча в ефир такъв, какъвто е в действителност, едва ли вече може да съществува съмнение, че зад маската е най-добрият имитатор на Лили Иванова в нашата страна. Дори начинът, по който говори той, напомня стила на примата, писа Уиленд.

Странно е, че след като чуха истинския глас на участника, „детективите” Азис, Владо Пенев, Алекс Раева и Виктор Калев дадоха абсурдните предположения, че това може да е Ваня Щерева, Виктория Георгиева, Ирина Флорин или доктор Щонова. Вероятно странните им идеи се дължат на напрежението и опита да маскират гафа.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени