Дейвид Бекъм засрами сина си: Ходих с него на първата му среща!

01 Април 2015, 19:42Дейвид Бекъм доста смути сина си Бруклин, с признанието си. Бившият футболист гостува в предаването на Джеймс Кордън и доведе най-големия си син, който дълго ще се черви заради разказите на баща си, видя HotArena.


В шоуто Дейвид говори точно за възпитанието на Бруклин, т.е., че той работи в кафене в Лондон, за да изкарват джобни пари, не живее като милионер и не е глезено дете. Футболистът не скри, че се гордее със синовете си, а също така изнесе и неудобни тайни от живота им.
Когато Джеймс Кордън го попита и за любовния живот на Бруклин, футболистът разказа комична история за първата му среща, която се е състояла, когато Бруклин бил на 14 години. Синът му изявил желание да изведе приятелката си на среща по повод Св.Валентин, а Дейвид смятал, че това е страхотна идея.„Ще ме намрази за това, но аз не се притеснявам. Когато беше на 14 години и половина, искаше да изведе момиче на среща за Свети Валентин. Казах: Ок. Супер. Но Виктория ми заяви: Добре, но ти ще отидеш с него и ще седнеш в ресторанта.Попитах я: Наистина ли ще ме накараш да го направя, а тя ми отговори: Това е единственият начин да го пусна да отиде“, разкрива Дейвид.„И тъй, наложи се да го последвам в един малък суши ресторант и стоях на пет маси от него. Между другото, дъщеря ми е на четири години. Когато стане на възраст за срещи, ще седя много по-близо от това", добави Дейвид накрая.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени