Доведената дъщеря на Богомил Грозев му се обиди жестоко, отказа се от фамилията му (Всичко за скандала)

28760
26 Януари 2021, 14:00


Една година след като слезе от екрана на Нова телевизия, бившият водещ на новините Богомил Грозев се върна отново в студиото, макар и за седмица, видя HotArena.


Екс водещият сигурно е бил щастлив да се махне, поне за известно време, от София и следящите отблизо личния му живот папараци. Грозев стана любимец на медиите, след като заряза жена си Кристина Радичева, дъщеря на актьора Антон Радичев, и заживя с хомеопатката Мария Такова. Двамата не криеха любовта си, но изведнъж романсът им приключи малко след официалния развод на новинаря. 


Грозев и Кристина се събират преди повече от 10 години. Тогава тя все още е омъжена за американеца Уейн Кембъл, но се връща да живее в България. Дъщеря й е едва на 5 годинки и приема новинаря като роден баща. Грозев също обожава малката Антония и се държи с нея като със свое дете. По-късно се ражда и общият наследник на Радичева и Богомил - Теодор. Четиримата са щастливи заедно, а пред приятели Антонина се представя като негова дъщеря с фамилия Грозева. Тя няма връзка с баща си, тъй като Кристина е във влошени отношения с него. Дъщерята на Антон Радичев ограничила всякакви контакти на момичето с татко й. По онова време Кембъл дори се свърза с родни медии, разобличавайки Кристина в лъжи и изневери.

 

По думите му двамата все още нямали развод, когато Радичева сключва брак с Грозев. „Пpeз нoeмвpи 2005-a започнах да подозирам, че съпругата ми има извънбрачна връзка. Същия месец Кристина бе диагностицирана с болест, предавана по полов път. В последствие ме лиши от възможността да виждам дъщеря ни Антонина Пилар Кембъл“, писа до медиите бившият мъж на Кристина.

 

Когато Грозев започва извънбрачна връзка с Мария Такова, Радичева наказва Богомил по същия начин както и първия си съпруг. Забранява му да вижда сина си Тео, както и доведената му дъщеря Антонина. Дали Кристина умишлено е настройвала тийнеджърката срещу Грозев, или момичето само е взело решение да смени името си, не е ясно. Пред близки обаче Антонина споделила, че не желае да има нищо общо с доведения си баща, пише Минаха години.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kofti
преди 2 седмици
0
Swetovno neizvestni...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени