Емилия се скъсва от работа, мъжът й гледа децата

14 Август 2022, 16:12


Емилия е на участие почти всеки ден, като в някои дни съчетава две изяви в една вечер.

Е, има и по 4-5 последователни дни почивка, които певицата, прекарва със семейството си. Последната кратка ваканция Емилия, мъжът й Жорж Башур и децата им прекараха на родното Черноморие.

Тъкмо благодарение на помощта на бизнесмена, с когото сключиха брак в края на юли 2018 г., Емилия съумява да съчетава многото участия с грижите за децата си. След всяка изява певицата се прибира при семейството си, така че даже не ползва услугите на детегледачка за най-малкото си дете Жоржина, която се роди през февруари и е кръстена на татко си Жорж Башур.

Бизнесменът винаги е подкрепял Емилия в музикалната й кариера, като я мотивира и насърчава да прави различни и по-амбициозни проекти. Това певицата неведнъж е изтъквала заедно с признателността си, че мъжът й я подкрепил в желанието й бързо да се върне на сцената, само два месеца след като роди дъщеря им.

Емилия има син Иван и дъщеря Мира от предишния си мъж – бизнесменът Коко Динев. Жорж има дъщеря София, която е тийнейджърка, от предишния си брак с рукинята Екатерина, както и син Феди, който загина през май, 2018г.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 7 месеца
0
Трябва да му изкарва пари на арабина.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени