Харисън Форд губи паметта си! (Актьорът с тежка амнезия след поредна катастрофа)

01 Ноември 2015, 18:00



Харисън Форд е с диагноза "ретроградна амнезия" вследствие на инцидента със самолет, който понесе през месец март тази година. 73-годишният актьор преживя тежка катастрофа със своя самолет, който се разби на голф игрище в Лос Анджелис поради механични дефекти, припомня HotArena.

Въпреки че успя да оцелее и дори да се измъкне сравнително невредим, Форд е платил сурова цена. Актьорът губи паметта си и не може да си спомни редица неща.


"Спомням си, че двигателят спря, помня този момент много добре. И тогава си спомням кулата и тяхното предупреждение. То беше да тръгна по нормалния път за кацане, но аз знаех, че няма да го направя, затова отказах. Това е последното нещо, което си спомням оттогава и пет дни след това ", заяви звездата.

След това актьорът не помни нищо от инцидента. Спомените му следват дни по-късно, като онзи момент, както и дните в болница за него са като в мъгла. Най-големия кошмар обаче е за съпругата му Калиста Флокхарт. Звездата от „Али Макбийл“ направо се съсипва от тревоги заради последния инцидент с половинката й.

Актьорът преживя тежка травма и миналата година, когато пак прекара инцидент. Но вместо да се кротне след драмата на снимките на „Междузвездни войни“, реши да се впусне в приключения отново.


Харисън Форд прекара почти един месец в болница с наранявания, сред които голяма рана на главата, счупен таз и глезен.

Актьорът има право да управлява самолет от 19 години и притежава общо 11 частни самолета.



Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени