Ирина Тенчева окончателно скъса с телевизията

3304
31 Януари 2021, 15:14


500 съобщения със снимки на памук питките си е получила Ирина Тенчева от почитатели само за един от дните, в които се изяви в кухнята за предаването „Черешката на тортата” по Нова тв. След излъчването на епизодите с нейно участие, бившата водеща, която е печелила два пъти кулинарното шоу, още повече затвърди позициите си в новото си поприще.

Както е известно, жената на продуцента Иван Христов вече окончателно се раздели с телевизията и развива свой ресторант, който е сред хитовите дестинации в столицата. Днес бившата водеща е напълно отдадена на страстта си към кулинарията и грижите за семейството си. Ирина умее да разпределя времето си и прекарва минимум 2 часа в седмицата в разходки из Витоша. Все пак и като всяка жена суетата не й е съвсем чужда. За да следи новите тенденции в грижата за кожата, а и за развлечение, Ирина гледа видеата на популярната д-р Пъпкотрепач, за която изказа впечатления и в „Черешката на тортата”.

„Наистина съм супер щастлива, че имам малък принос за това в толкова много домове през уикенда да ухае на топъл хляб! Още по-радостна съм, че десетки момичета са посегнали към брашното и маята за първи път, а са постигнали вкусен резултат, доказвайки убеждението ми: „Всеки може да готви!” Само трябва да си намери рецептите и да подходи с удоволствие, като че прави щастлив ритуал за себе си!”, сподели радостта си Ирина, че памук питките, които направи в „Черешката”, са станали истински хит. Бившата водеща издаде и каква изненада е подарила на сътрапезниците си в предаването, тъй като така и не бе показана. Май се случва за първи път, но не стана ясна причината. „Чуден масаж - кратък, но ефетивно отпускащ зоната на врата и главата”, сподели Ирина с какво е изненадала гостите си в „Черешката”.

Ирина Тенчева е позната на зрителите на Нова тв като водеща на рубриката „Най-добрата майка” в „Станция Нова”, което се продуцираше от мъжът й Иван Христов и съдружникът му Андрей Арнаудов. После, води „Град на ангели” по ТВ7 като част от дългото следобедно шоу „Терминал 7” по ТВ 7. След закриването на ТВ7, Иван и Андрей продължиха да се занимават с тв проекти, а Ирина се престраши да сбъдне мечтата си за собствен ресторант.

След като взе плакета на предаването на шеф Манчев за втори път, бившата водеща се почувства още по-окуражена да следва влечението си към кулинарията. Усетила втората победа като знак, че е на прав път. А това личи и по размаха, с който развива ресторанта си. Ирина успя да устои на трудната ситуация, предизвикана от здравната криза. Още през септември миналата година бившата водеща смени концепцията на заведението си, като обяви, че вече ще функционира като празнична трапезария с предварителни резервации в четири дни в седмицата. Клиентите имаха възможност да избират с помощта на Ирина и екипа й темата, музиката, храната. В неделя пък в ресторанта се правеха дълги закуско-вечери с различни вкусотии. Сега Тенчева чака с нетърпение заведенията отново да отворят врати, за да се развихри. В периода на принудителна ваканция бившата водеща не бездействаше. Тя продължи да се изявява в социалните мрежи, където публикуваше кулинарни видеа. От уютния си дом Ирина учеше последователите си да приготвят изискани и вкусни ястия. Блондинката споделяше и моменти от ежедневието си, житейски изводи и важни препоръки за справяне със стреса.

Сред последните й проникновения е това за личните граници, които всеки трябва добре да се научи да очертава, за да подсигури душевния си комфорт, психическо здраве и спестяването на безценно време. „Да имаш лична граница означава да се самоопределиш и да наложиш филтър в избора си с кой и как общуваш”, сподели Ирина в първите дни на новата година и премина към детайлно разяснение на ползите от поставянето на лични граници.

Другата житейска рецепта, която Ирина споделя, е ходенето в планината. Дългата разходка сред природата поне веднъж седмично помага за избистряне на ума, тонизиране на тялото и успокояване на духа. Затова Ирина си обеща още в началото на годината да прекарва поне 2 часа седмично в разходки из Витоша. Препоръчва го и на приятелки: „Ако „не знаеш откъде да се подхванеш”, просто започни да ходиш в планината. Колкото можеш, по-често. Тя ще те намести отвътре, ще избистри ума ти, ще пресее важното и когато слезеш долу- ще имаш отговор. Ти само ходѝ!”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Абе
преди 8 месеца
0
като гледам снимката тук - мястото и е точно в кухнята, а не в телевизията. Намерила е себе си...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дали
преди 8 месеца
0
тя се е скрила или са я скрили, все едно, но за нас има значение това. Няма да понасяме неприятното и присъствие.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Enara
преди 8 месеца
0
И слава Богу, че се е скрила и няма да досажда.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Противна
преди 8 месеца
-1
Противна е на 99 % от хората. Колкото и да ни я натрапвате. Даже така става още по - противна. Раздава го позитивна, но има вид на змия, фиксираща жертвата си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Много точно
преди 8 месеца
0
Все го играе “светица” .....пластмасова и неистинска !
Хошо
преди 8 месеца
-5
Тази прилича на някаква старица все едно е майката на Иван, много неприятна и скучна лелка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Getsbi
преди 8 месеца
-1
Не знам как я издържа! Но явно си я харесва щом е с нея, превърна го в чехльо и му личи.
......па
преди 8 месеца
-2
Ирининият пудел Иванчо колко ви плати за реклама?Била скъсала с тв.е защо се вре у Манчовата черешка?Липсват и плакетите му или да подхвърля уж между другото за ''забранената'' любоФ,за купуването на фагрито уж от Гърция или за парминджано и Пармиджанино.Явно и липсва внимание и хвалепствия,но само Иванчо може да я слага на пиадестал.Да си гледа ресторантчето,да готви добре и....толкова.Нищо друго.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени