Ивайло Захариев избрал съпруга според вярата й

30 Юни 2013, 13:00


Звездата от „Под прикритие” Ивайло Захариев се влюбил в съпругата си Миряна, след като установил, че е протестантка като него. Актьорът не крие, че религиозната й принадлежност е и основната причина да се обвърже с нея, разбра HotArena.net.


Захариев открил религията по времето, когато прави всичко възможно, за да се отърве от зависимостта си към наркотиците. Той не крие нищо от пагубната част на живота си, когато под въздействие на лоши приятели постепенно потъва надолу.


В един момент бдещият актьор си казва, че трябва да намери сили и да спре. И успява, като точно тогава открива и религията, благодарение на която преодолява влечението си към дрогата.


„Нашите никога не са ме карали насила да ходя в църква. Случайно осъзнах, че имам огромен интерес към протестантството.


Благодарение на него преоткрих себе си и започнах да помагам на хора в беда, хора, които като мен са тръгнали по лошия път, но не са успели да се обърнат навреме", признава звездата от „Под прикритие”.


След като само преминава през ада на дрогата Ивайло се записва като доброволец в център за помощ на наркозависими младежи. Там се запознава с Миряна.


Тя също е протестантка и двата с Ивайло много бързо разбират, че са един за друг. Няколко години по-късно следва сватба, а скоро след това се ражда и сина им Филип.


Захариев е принуден да работи наистина много, за да осигури спокойствие на семейството.


„Работя яко от сутрин до вечер, защото иначе няма да изплуваме. Уморявам се страшно, но знам, че вечер ще се прибера, ще целуна бебока и цялото напрежение ще изчезне на мига", усмихва се Ивайло, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени