Каролев и Мишо напуснаха „Фермата“

2948
01 Октомври 2017, 22:00


Михаил е участникът, който си тръгва от „Фермата“ след дуела за оцеляване тази неделя, видя HotArena.


Преди минути той загуби четири от пет битки на арената срещу Иван Гинчев и така стана третият отпаднал от хитовото риалити на бТВ.


Мишо успя да победи само в четвъртата игра, в която участниците трябваше да висят на ръце, да чупят тухли и да целят бъчва със зеле. Емигрантът Гинчев обаче се оказа по-добър в стрелбата с лък, по-бърз при сковаването на пътека и носенето на пясък докато го целят с домати. Гинчев победи и в играта с въпроси от българската история. Заедно с Мишо обаче шоуто напуска и Владимир Каролев. Старейшината си тръгва, след като 3 седмици бе ментор на останалите участници. Водещите Иван и Андрей не посочиха конкретна причина за оттеглянето на политика, най-вероятно ангажиментите му в цивилизацията не позволяват толкова дълго отстъствие. Още в началото на предаването бе обявено, че Каролев е със специален статут в риалитито.


Макар и конфлектен, Владо накара всички останали играчи да го заобичат и при раздялата им и той, и те бяха с насълзени очи. Никой обаче не страда за Мишо напротив, фермерите пируваха.


За отрицателно време той се превърна в най-големия дразнител във фермата и се изпокара с почти всички. Заради унизителното му отношение към жените и напрежението, което създава, фермерът на седмицата Алек го прати на дуел. Той обаче не посмя да призове на арената волейболният шампион Владо Николов, който откровено го нарече „селянин“ заради грубиянското му поведения. Тази вечер между тях отново хвърчаха искри, след като Мишо нарече шампиона „нула“ и така обясни защо не го е поискал за съперник. „Няма да отговоря на това“, запази хладнокръвие бившият капитан на националите.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ХЙЙМ
преди 3 години
0
ЗАЩО ДАВАТЕ ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДВАРИТЕЛНОООО
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени