Лепа Брена си пусна снимки от болницата

26 Юли 2014, 11:27


Инцидентът с Лепа Брена се оказа по-сериозен от първоначалните твърдения. Сръбската фолк легенда цъфна на снимка от болницата, на която в гипс са и двете й ръце.

 

Първоначалната информация гласеше, че Лепа Брена си е счупила едната китка. На снимката обаче се вижда, че певицата май е потрошила и двете си ръце.

 

Съпругът на певицата дори направи официално изявление, според което на закуска тя се подхлъзнала и счупила китката си. Веднага била изпратена в болница, където я гипсирали, но уж нямало нищо сериозно.

 

По-рано вчера говорителят на звездата пък заяви, че Лепа Брена е пострадала при пътна катастрофа в Хърватия. След което веднага е закарана в болницата. Счупени били и двете ръце на певицата, има тежки телесни повреди и е в ход сериозна операция.

 

По-късно ПР екипът на Брена пусна друга информация, според която, че тя има сериозни наранявания и наистина й предстои операция, но не е катастрофирала. Според тях, тя се е подхлъзнала, паднала е и е повредила ръцете си.

 

Самата певица отказва да сподели какво точно се е случило и как е пострадала. Тя пусна единствено снимка от болницата с гипсирани ръце, заедно със семейството си, а под нея пише: „Всички сме добре!“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени