Лили Иванова: Само Бог може да ми каже кога да спра да пея! (Последните 2 години били кошмар за певицата)

06 Декември 2021, 13:00


Пандемията ограби живота и на примата на българската естрада Лили Иванова. В едно от редките си телевизионни участия тя определи последните две години като изключително трудни, като истински кошмар. „Не съм отсъствала толкова време от сцената, не ми беше приятно. Светът е различен, не съм отчаяна, но ние трябва да сме готови да посрещнем всяко предизвикателство“, разкри душата си пред Георги Любенов по БНТ най-обичаната българска певица.

 

„Тези 2 г. ми се сториха най-големият кошмар, защото ме разделиха с публиката. А тя е моето щастие!“, категорична е изпълнителката на вечния хит „Детелини“. Макар отсъствието от сцената да й понася изключително трудно, Лили Иванова успява да получи и сериозни житейски уроци. „В тези две години успях да отделя житото от плявата. Дадоха ми възможност да преценя моето обкръжение, хората, с които работя или познавам. Да си дам отговор за някои неща, които аз не знаех и които ме разочароваха.“

 

Легендарната българска певица разкри, че съумява да игнорира всичко това, и признава, че винаги около нея има някакви пъклени планове, заради които дори заспива трудно. „Аз съм готова винаги да посрещна и най-лошото. Това съм го възпитала в себе си. Не правя трагедии. Не градя пясъчни кули, както казах вече, започнах да отсявам.“

 

„Откакто ми е стъпило крачето в София, винаги съм била заливана от обич и омраза.“ На въпроса на Георги Любенов дали омразата калява, тя категорично отговаря „да“. „Омразата ме калява. Отнасям се с презрение към тези неща. Кои са тези, които си позволяват да ме упрекват за нещо, и то много остро, след като не ме познават?! Те си мислят, че ме познават, но не. Аз имам качества, за които те не знаят.“

 

Преди няколко месеца концерт на Лили Иванова в Античния театър в Пловдив стана повод за сериозен раздор в социалните мрежи. Повод за него стана мнение на журналиста Георги Тошев, който лаконично коментира изпълнението на примата като написа: „Всичко има начало и край! Да знаеш кога и как“.

 

„Кой има правото да каже кой до кога ще пее. Това може да го каже само Господ, а разбира се, след него и моята публика. Крайното време го решава Бог и певицата. Смятам, че с това, че продължавам концертите си, на никого не преча“, отговори на атаката Лили Иванова.

 

За себе си казва, че е изтъкана от дисциплина и за нея тя е от изключително значение не само за успеха, но и в живота. Лили Иванова е изключително благодарна на публиката си и оценява факта, че пее пред хора от всички възрасти, пише „България Днес“.

 

„Имам прекрасни впечатления от моята публика във всички градове. За мен е много вълнуващо да видя една зала, изправена на крака. Емоционална съм и това ми пречи малко. Не мога да живея, без да правя нови неща, било то нова музика, нов текст“, допълва в емоционалното си интервю Иванова.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди месец
-10
Лили, като те гледам на снимката Бог отдавна ти е казал да спреш да пееш, но явно ти отказваш да го чуеш. Спри се бе, жена!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди месец
-9
Лили, като те гледам май Бог отдавна ти е казал да спреш, но ти от старческа глухота отказваш да го чуеш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени