Лора Крумова замяза на гигантска матрьошка

21 Февруари 2022, 10:00


Лора Крумова тотално е загубила битката си с наднорменото тегло.  Водещата на Нова телевизия гони 100 кила и снагата й толкова е наедряла, че й се налага да я крие под огромни палта и якета. Тежкотонажната журналистка вече трудно влиза в автомобила си, а когато все пак успее да се вмъкне, в купето не остава почти никакво свободно пространство.

 

Онзи ден замязалата на гигантска матрьошка Лора попадна в обективите на папараците ни, докато пристъпяше тежко към паркираната си в центъра на София кола. Когато стигна до вехтото си возило, облечената в шуба XXL размер тв звезда отключи предната лява врата и бавно се намести на шофьорската седалка. После си глътна наедрелия корем, за да не опира във волана, подаде газ и след кратка маневра отпраши към работното си място, писа Уикенд.

Лора е на само на 42 гoдини, но заради ошишкването си изглежда доста по-възрастна. Тя започна да пълнее още при първата си бременност, но след раждането на сина си Явор се подложи на строг хранителен режим и успя да влезе в прилична форма. Като зачена дъщеря си Мира, отново надебеля драстично и оттогава е неизменно в свръхтежка категория. Близки дo Крумова издaвaт, чe тя oпитвaлa ĸaĸвo ли нe, зa дa се втали, а в един момент се примирила, че има „по-едър кокал” и зарязала мъчителните диети.

 

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Прекрасна жена
преди 2 месеца
-4
Прекрасна жена! Само за сведение - тази жена ако живееше преди 70-80 г. щеше да символ на женствеността и красотата. Всичко е въпрос на гледна точка и социално влияние. Наистина е важно да е здрава и спокойна със себе си и тялото си! На мен лично ми е много симпатична.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 месеца
-1
По-важното е да е здрава, че не се обезобразява с пластични корекции.Винаги може да се подложи на диета и да намали тегло ако иска. Килограмите тя си ги носи, на никого не се е качила на гърба да я влачи.Най-малко на клюкарските сайтове.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Глупости
преди 2 месеца
-3
Лора е прекрасна жена и човек.Престанете да гледате с възхищение и да ахкате по надуваемите кукли,без достойнство,семейство ,образование.Лора е високообразован професионалист и прекрасна като майка и човек.Остарява достойно и никак не и пука за вашите просташки статийки,в които правите още по-просташки определения.Засрамете се..........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
преди 2 месеца
-3
Много е некоректно да се обсъжда външният вид на жена. Лора Крумова изглежда и се облиза напълно достойно, нито се опитва да натрапва тялото си, но не се и срамува от него. Аз лично й се възхищавам. Изглежда напълно нормална 40 г. жена, която има ангажирано ежедневие, работни ангажименти и грижи за семейството. Всички наши майки и баби изглеждаха така на тази възраст. Този култ към външността и отказа да приемем, че времето върви напред.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени