Лорена скача в Струма на рафтинг! Певицата пред дилема: Бънджи или парашут?

08 Април 2022, 16:00


Фолкпевицата Лорена, която преди дни порасна с още една година, се оказа любителка на силните усещания и адреналина. „Получих много подаръци, но този, който най-много харесах, е от сестрa ми - рафтинг по река Струма. Нямам тьрпение да се пусна в това приключение“, похвали пред „Телеграф" развълнувано изпълнителката.

 

Оказва се, че Лорена е изключително екстремна личност. Още от дете е страшно дива, участва във всички игри с момчета. Красавицата е родена в Стара Загора. но детството й минава в Царево край морето. „Родителите ми са разказвали, че съм била постоянно от пакост в пакост. Тийнейджърските години си спомням, че бях доста по-послушна, но това дължа на възпитанието на родителите ми. Децата са лист хартия и ние сме тези, които сме отговорни какво ще напишем върху този лист“, споделя Лорена.

 

Самата тя от няколко месеца е майка на малко момченце на име Матео. Той е нещото, което успява да укроти ангелите й. „До 25 години бях доста бурна, бързи скорости, мотори, джетове, всякакви лудории, но сега усещам как след раждането на детето вече съм няколко идеи по-смирена и станах много по-разумна“, споделя младата майка.

 

Все пак продължава да мечтае за любимите си „екстремни изживявания“ и няма намерение да чака дълго, а още сега с откриване на рафтинг сезона ще се пусне по Струма с лодка. Пред нея седи и дилемата дали да скочи с парашут или първо да опита скок с бънджи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени