Мариана Маринова обедини новите носителки на титлите Мисис България в обща кауза

16 Ноември 2020, 09:42


И тази година дамите, които се окичиха с титлите Мисис България ще се включат в поредната кауза на конкурса. Тази година тя е посветена на толерантността. Красивите дами избраха 16 ноември за старт на кампанията, тъй като датата е обявена за Международен ден на толерантността. Каузата ще носи носи името „приемане“.

„Толерантност означава уважение, приемане и разбиране на богатото многообразие от култури в нашия свят, на всички форми на самоизява и способите за проява на човешката индивидуалност. За да има толерантност – трябва да има знания, откритост, общуване и свободата на мисълта, съвестта и убежденията.  Толерантност – това е хармония в многообразието. Това не е само морален дълг, но и политическа и правна потребност“,  споделя Мариана Маринова.

Редом в „приемане“ до Мариана Маринова застават - Моника Минкова - Мисис България 2020 Свят, Валери Стефанова Мисис България 2020 Вселена и Мариета Захариева Мисис България 2020 Европа. Дамите заснеха фотосесия и клип, които анонсират проекта.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ники
преди 2 години
0
На снимката има 2 лелки и 2 травестита
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста
преди 2 години
0
Не толерирам пластмасови уроди.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени