Съседи събират подписка за изселването на Джена и „Канарите” от Катунца

5264
28 Юни 2020, 09:58


„Събираме подписка да изселим най-накрая „Канарите” от Катуница! Тъкмо си отдъхнахме, след като прокудихме Цар Киро, а сега те ни побъркват”, признаха пред „Уикенд” съседи на музикалната фамилия, която е сред най-шумните в селото. Хората недоволстват от наглото поведение на клана Стоеви, както и от вечните им и неспирни купони.

Фамилията от години е недолюбвана от бедните си съседи, които се дразнят на парадирането на възможности от „Канарите”. Палатът в селото на Цар Киро е известен с кичозния си вид. Преди години музикалната фамилия показа дома си в Катуница, тогава Джена и съпругът й Наско дадоха първото си интервю като семейство именно от бащиния дом, а зрителите се потресоха от безвкусицата, златните окраски и 20-те безвкусни картини, наредени в стаята асиметрично. Още тогава съседите се подразнили на кичозното, но скъпо обзавеждане в Стоеви, които имат в дома си няколко столове, по-известни още като „кралски трон“.

Имотът на „Канарите” в Катуница, с големината на прогимназия, отдавна е обект на подигравки сред съселяните на музикантите. Старият Канар често може да бъде видян как внася в дома си поредната картина, стойка или пък фонтанче за вода за двора, а сред разсадите им с домати в градината има безброй пикаещи джуджета. Вратата им, естествено, е охранявана от два огромни гипсови орела, на единия от които е счупено едното крило.

Освен Стария Канар – акордеониста Наско Стоев, и съпругата му Надя, в дома от време на време живеят и Джена с младия си съпруг Наско. Именно в този дом изкараха карантината фолкаджийката и Атанас Стоев-младши, които се бяха прибрали при родителите на музиканта. Именно това преляло чашата на търпението за съседите им. От имението непрекъснато се носел невъобразим шум.

„Не стига, че търпим фръцкането и претенциите на Надя, но вече и Джена ни дойде в повече. Доколкото знам, тя има проблеми и със съседите си в София. Сега тук ни побърква с претенциите си”, коментира комшия на музикалния клан, който е сред инициаторите на подписката.
 
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Изтински
преди месец
0
Селяни! Тъпанджии!Цирк!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
преди месец
-1
Прости селски пръчки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди месец
-2
Селяндури,драги читатели.Такива живеят за да афишират простотията си,дали в село,дали в град,няма никакво значение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Боби
преди месец
-18
Това е несериозно! Хората си живеят в собствения дом. На който не му харесва да отиде да живее в панелен блок с още 15-16 семейства във вход и тогава да направи разликата. Ако някой им завижда на възможностите - парите са изкарани с много труд! В заключение - нито познавам музикалното семейство, нито съм ги виждал на живо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
-5
Собственият им дом да не е насред полето или у гората.Имат съседи и на село.Да не мислиш,че им е приятно да слушат денонощно музикална дандания.Навсякъде живеещите хора имат нужда от спокойствие и малко тишина.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени