Скандал в шоубизнеса: Три певици се борят за едно сценично име

255
10 Ноември 2021, 18:00


Роберта и Рафи неволно се оказаха въвлечени в дуел, узна HotArena.


Ника - дъщерята на певицата, попадна в нежелана конкуренция с млада, неизвестна изпълнителка, която се изявява със същото име в продуцентската компания на Бохосян. Оказва се, че момичето всъщност се казва Надежда и преди време участва в "Гласът на България" с рожденото си име. Всъщност Роберта научава за "втората" Ника почти случайно - приятели я питат по телефона защо допуска да звучи по радиото песен на дъщеря й с толкова тъп текст. Тя, естествено, отрича на мига. После от известния на меломаните водещ Наско разбира за дублирането на имената и същата вечер се обажда на Рафи, който е продуцент на лъжливата Ника. 


От едночасовия му монолог става ясно, че Бохосян въобще не се притеснява от съвпадението на имената и не смята да смени артистичния псевдоним на своята подопечна. "Регистрирах името на дъщеря ми в Министерството на културата, но нито в България, нито в Европа има закон, който пази творческия псевдоним на артиста. Можеш да си патентоваш марка, но не и псевдоним, който да е само за конкретния творец. Казусът е чисто морален. Става въпрос за етика между колеги. Ако Рафи срещне моята Ника по улицата, той може да се обърне към нея само с името й - и по никакъв друг начин", гневи се Роберта. Тя и Рафи работят заедно в мюзикъла "Авеню Q", така че принципно са в отлични отношения. 


Но засега Бохосян не поддава на предложенията да се видят, за да обмислят ситуацията и да излязат от нея по най-добрия за всички начин. За капак, се появи и трета Ника, която в момента прави фурор в италианския Х Фактор. По ирония на съдбата третата Ника е ученичка на Роберта. Пет години тя ходи на уроци в дома й, но засега не го споменава в интервютата си. А Ника на Роберта е жестоко разочарована от нравите, с които се сблъсква в шоубизнеса, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени