Скандалът с мис Вселена продължава: Латиномиските детронират победителката!

22 Декември 2015, 14:15
Мегаскандалът с мис Вселена продължава! След като Стив Харви обяви мис Колумбия за победителка, а после я детронира, половин Латинска Америка застана зад миската, научи HotArena.

Враждата между мис Колумбия и мис Филипини от десетилетия продължава, но тази година скандалът не остана скрит. Красавици от двете страни от години си съперничат за титлата най-красива жена на планетата, а гафът този път не могъл да бъде прикрит.

Оказа се, че в подкрепа на мис Колумбия са застанали, мис Пуерто Рико, мис Мексико и дори мис Аржентина. Мис Коста Рика също е подкрепила двойничката на София Вергара.

Всички те били категорични, че не мис Филипини, а именно мис Колумбия трябвало да спечели на финала. И дори не поздравили новата победителка, след като видели как свалят короната от главата на колумбийката.

Скандалът с международния конкурс ехти от неделя вечер, когато водещият обърка първата подгласничка с победителката. Вече върви кампания за отнемане на короната на мис Филипини и връщането й на мис Колумбия.


Миските от Латинска Америка твърдо застанаха зад колежката си и е много вероятно в крайна сметка да успеят да короноват отново първата подгласничка. Някои от тях вече намекват, че скоро ще има поводи за сваляне на короната от победителката - нещо, което се е случвало и преди това.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени