Стефан Илчев замести болната Лили на концерт

17 Май 2022, 14:00


Поп изпълнителят Стефан Илчев, който е известен като най-добрия имитатор на Лили Иванова, замести примата на нейно участие през уикенда.

По информация на „Телеграф“ Иванова изпитвала здравословно неразположение и отказала предварително поет ангажимент на голямо фирмено парти.

На събитието присъствали Васил Найденов, Орлин Горанов и още куп големи имена на родната сцена. Малко след като организаторите разбрали, че Лили няма да дойде, се свързали със Стефан Илчев, който за щастие бил свободен тази вечер и така успял да замести Иванова, като освен нейните песни изпълнил и своите хитове. Двамата изпълнители не бяха открити за коментар по темата.

От години насам името на Стефан се свързва непрекъснато с това на Лили Иванова защото той прави имитацията на гласа едно към едно и ако не гледаш никога не би се усъмнил, че пред теб е самата звезда.

С брилянтното си изпълнение на хита „Камино“ Стефан спечели първото място в седмия сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
The Agent
преди месец
0
Партито е на Минстрой и на сем. Вълканови, които си отглеждат на хранилка от години няколко естрададжии, сред които Кеца, Драго Чая, Ритонци, Лазар Кисьов, Стефан Илчев и други. Лили не е отишла, като е разбрала. че са поканени и Ку-Ку Бенд! Показва ясно, че с пари няма да й купят достойнството!! Евала, така се прави...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени