Възпяха ваксината в КЮЧЕК! Вижте скандалния текст

454
04 Януари 2021, 11:29


Ваксината срещу COV1D-19 е възпята в кючек. Спасителният серум в битката със заразата вдъхнови чалга трио да създаде хит, който само за няколко денонощия има близо 200 хиляди гледания в сайтовете за видеосподеляне.

 

Ави Бенеди (с униформа, наподобяваща визията на ген. Мутафчийски), Иви и Жокера изпълняват парчето, в което се отпращат послания не само за ваксината, но и за доктори с пагони, отварянето на фризьорски салони и паниката, която обхваща хората от гледането на излишно много телевизия.

 

Ето и част от текста, който веднага привлича вниманието: „Шах! Мат! Нося ви ваксина, силна като кокаина! Дай бутилка да се инжектирам. Само дай, дай, че сърце не трай. Като пуснат ваксината, само познай - бели нощи и чаршафи от сатен от петък до неделя ми е цял ден“.

 

А след това творчество продължава с още по-директни послания: „Ще разбием всички корони, ще напълним всички салони, спрете тоя доктор с пагони да направим и ние милиони. В ефира не видя ли, всички тyк са полудели. Даже в изолацията, гледам не са спрели“.

 

„Не съм търсила скандал. Искам да разбием мита, че още дълго време ще сме в изолация, и с това парче да вдъхнем малко кураж на хората. Ние все пак сме артисти и влизаме в образ. Очаквам с нетърпение реакциите на хората и си мисля, че много ще се забавляват. Лично аз се старая да правя по-различни музикални проекти”, коментира Иви, чието истинско име е Ива Атанасова, пише „България Днес“.


 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди седмица
0
Луд умора нема,само се поти,та и тези нещастници така.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени