Божидара Бакалова командва във „Фермата“ и отвън

1178
01 Ноември 2017, 22:00


Въпреки, че вече не е във „Фермата“, енергията на Божидара Бакалова продължава да я обитава. Два дни преди да напусне шоуто след зрелищен дуел с Дарина, дизайнерката сключи сделка с нея. Който падне, прави другия фермер на седмицата и праща философката Ивона за ратай и на дуел.

Точно това се случи тази вечер, след като Дарина избра именно болярката за следващата, която ще се бори за оцеляването си на арената. Божидара избухна срещу нея, когато за втори път беше пратена за ратай и заяви, че тя е част от шуробаджанашкия кръг, който ергенът Яни пази от дуел. Философката си спечели славата на един от най-големите манипулатори във „Фермата“, а Бакалова не веднъж я обвини в двуличие и схеми. Сега Дарина спази обещанието си като предпочете да прати на дуел Ивона вместо другия ратай – Гечо.

„Премислих ситуацията, аз съм убедена, че е по-добре предстоящият дуел да бъде женски. Ивона, избирам теб за първи дуелист. Това, което искам да се случи е да дадеш всичко от себе си и да покажеш мъжество на арената“, мотивира избора си Дарина.

Това е вторият дуел на Ивона, след като през втората седмица тя елиминира македонката Диана и показа стратегия на всички битки. Ключово тогава се оказа, че философката е изгледала всички дуели от предишните сезони и много добре знае как да действа. „Ще ви покажа за втори път, че мога да се справя. Каквото и да се случи, няма да се откажа. Мястото ми е на финала“, категорична беше отличничката Ивона.

Утре Ивона трябва да посочи срещу кого иска да се изправи на арената в неделя. Най-вероятният й избор според коментарите на останалите се оказа другата приятелка от шуробаджанашкия кръг на Яни – Виолета

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени