Цеци Красимирова отсече: Сама съм, омръзна ми да се обяснявам за любовниците, срам ме е да погледна жената на Гонзо в очите!

4547
23 Март 2018, 09:45


„Сама съм! Не ми се говори по темата има ли или не мъж до мен, Но приемете, че и жена като мен не може да е цял живот сама, нали?“, категорично и с усмивка сподели красавицата Цеци Красимирова, която бе спрягана за любовница на няколко популярни бизнесмена.

От известно време на Цеци не й върви с мъжете, Факт е, че всички, в които сериозно се е влюбвала са женени-покойния Косьо Самоковеца, Жоро Илиев, Малкия Маргин – Николай, Коко Динев.

„Големите ми любови се броят на пръстите на едната ми ръка. Влюбчива личност съм, но много бързо преценявам дали един човек е за мен или не“, казва моделката.

Според нея половината й живот е преминал да обяснява с кого има връзка. Заради предполагаемата й връзка с Георги Иванов-Гонзо, тя споделя, че вече се срамува да погледне жена му в очите. В момента Цеци се концентрирала върху частния си бизнес и заявява, че в личния си живот е щастлива единствено с дъщеря си Джудит, пише „България днес“. Двете от години живеят в Барселона.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени