Д-р Мазов от „Откраднат живот” върти бизнес за милиони

6301
03 Декември 2017, 12:00


Моньо Монев е също толкова колоритен в реалния живот, колкото и героят му д-р Мазов в сериала „Откраднат живот”. Вече години наред роденият в Бургас талант съчетава актьорството с ресторантьорство. Процъфтяващото му заведение в столицата Монев отворил със собствени средства, спечелени от бизнес с телекомуникации, научи HotArena.

„Моят живот е доста интересен и не мога да се оплача. В момента, в който видях реалността, която на теория съм познавал винаги, в смисъл че в тази работа няма пари, се захванах и с бизнес. Няколко години играх и в театъра, и развивах компанията „Некском”. Бил съм изпълнителен директор, ръководил съм 360 човека. Беше с американски инвестиции, тръгнахме от нулата, след това я продадохме за сериозна сума”, разказвал е Монев. 
Той рядко говори за тази си професионална изява, както и за бизнес начинанията, които е стартирал с парите от продажбата на успешната компания. И все пак е признавал, че именно с част от спечелената сума е отворил ресторанта си в столицата. „Занимавам се и с онлайн търговия, бил съм консултант. В общи линии, оправен човек съм”, споделял е д-р Мазов.

И въпреки че има потенциал да прави бизнес за милиони, Моньо Монев никога не се е колебаел дали да зареже актьорството. Както не е имал съмнения за това, че ще продължи да живее и да работи в България. А имал не малко примамливи предложения да се премести в САЩ, където имал възможност да се изявява дори като актьор. Няма да срещне никакви трудности, тъй като има много познати в бранша, а освен това говори перфектно английски език. Затова и често е канен да участва в холивудски продукции, пише "Уикенд".

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени