Пиарката Наталия от „Откраднат живот“ на косъм от смъртта! Увисва с надолу главата от 12-ия етаж

1593
07 Февруари 2018, 15:00


Нежната актриса Дария Симеонова е сред най-лудите глави в гилдията. Актрисата от „Откраднат живот“ е почитателка на рисковите преживявания и високия адреналин и търси всякакви начини, за да задоволи опасната си страст, научи HotArena.

 

Екранната пиарка Наталия се вкарвала в най-различни приключения, като най-страшното от тях едва не завършило фатално. Преди години на Дария й хрумва екстравагантната идея да увисне надолу с главата от дванадесетия етаж. По време на случката е заедно с двама свои приятели. Предлага им да й помогнат, като я държат за краката. Първоначално смятат, че тя се шегува – вероятността да я изпуснат е твърде голяма. Но Дария е напълно сериозна и ги умолява да приемат и те се съгласяват. Речено – сторено, писа „Галерия“.

 

Вместо да се изплаши и да си даде сметка, че подобни екшъни са особено опасни, Дария е превъзбудена от рисковото преживяване – харесва й усещането, че главата й се пълни с кръв и че е оставила живота си в ръцете на двамата си приятели.

 

Смесването на две много силни емоции – усещането за безтегловност и това, че зависиш от други двама души – е неописуемо!“, споделя актрисата.

 

Когато усетили, че започват да се уморяват, момчетата я издърпали и сложили край на приключението. Дария редовно кара автомобил с високи скорости, харесва офроуда и дрифтовете с кола. Скачала е от скали и мостове, за да си вдигне адреналина.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени