Шамараите спраха! Динката разхожда в парка жена, бебе и куче, малкият Христо сдобри Радина и Деян Донков

7257
18 Март 2018, 11:45


Бурният етап във връзката на Радина Кърджилова и Деян Донков е напълно приключил. Днес двамата актьори вече не се карат и бият, отношенията им са блестящи. Заслугата за това е на сина им Христо, научи HotArena. 

Мъникът, който сега е на година и 8 месеца, е сплотил семейството като с магическа пръчка. Динката и Радина се радват на пълна идилия, която демонстрираха преди дни и пред десетки граждани в центъра на София. 

Звездните съпрузи използваха слънчевото време през уикенда, за да изведат в парка край Народния театър невръстния си син. Освен малчугана, артистите бяха изкарали на чист въздух и Чика - четириногата си любимка от породата шотландски уестериер. 

Деян буташе детската количка и държеше за ръка проходилия преди няколко месеца малчуган, а Кърджилова водеше на каишка семейното псе. Правеше впечатление, че красавицата е доста залиняла покрай денонощните си грижи за своя наследник. Тя е свалила поне 20 килограма от някогашното си тегло, като дори и в лице е драстично отслабнала. 

Освен че е станала кожа и кости, напоследък Радина е и доста бледа. Умората се скрива от физиономията й само когато актрисата се усмихва на Христо или на Деян, видяха през обективите си папараците на "Уикенд". 

Да, невръстният син я е изтощил до крайност, но пък е разведрил атмосферата в дома й. Преди раждането на Христо там скандалите бяха ежедневие, а Донков и Кърджилова си позволяваха да си крещят и на публични места. Колко драматична е връзката им се видя най-добре преди 4 г., когато двамата участваха в „Къртицата”. В Базата на предаването те често избухваха един към друг, а веднъж Деян дори оскуба жена си. Притеснена от агресията му тя поиска да й бъде осигурена охрана

„Заедно са от 6 години. За този период са се карали стотици пъти, а колко са си посягали, само те си знаят. Истината обаче е, че много се обичат и не могат един без друг”, коментирали са техни колеги. Откакто е баща, Донков е станал не само по-смирен, но и по-умерен в употребата на алкохол. Той вече много рядко си позволява да прекалява със спиртните напитки, тъй като не иска синът му да го вижда наквасен. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Mac&Cheese
Преди 1 година
0
Толкова много я обича,че вместо да настоява да се погрижи за здравето си,той я оставя да се съсипва от тази анорексия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Iva
Преди 1 година
0
Tova e Za pred horata nadrusani s ednakvi obuvki kolko sme shtastlivi
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени