Синът на Банев се ожени тайно! Николай-младши не иска и да чува за баща си

4719
08 Декември 2018, 11:52


Николай Банев-младши наскоро се е оженил тайно от баща си. Младежът се е взел с родната дизайнерка Радостина Фотева, пише  "България Днес".

Наследникът на Николай Банев и първата му съпруга Дочка Банева от години води война с мащехата си Евгения. След смъртта на майка си той е осиновен от Евгения, но преди години завежда дело и по официален път отказва да бъде нейно дете. След случилото се Евгения и неговият роден баща Николай му спират издръжката в Лондон, където Николай-младши следва икономика.

Преди две години младежът се връща в България и започва работа в частна фирма във Варна. Николай Банев-младши не иска да има нищо общо с новото семейство на баща си. Съпругата му Радостина е известна дизайнерка на бижута. В социалните мрежи тя вече е сменила името си и вече носи фамилията на разследваното в момента семейство. Двамата не искат публичност, а Банев-младши не се е чувал с баща си от години. Според него и сестра му Раиса Иванова в резиденцията на фамилията в Бояна, която бе показана от МВР след ареста на Николай и Евгения във Франция, почти всички показани вещи всъщност са собственост на покойната им майка Дочка.

"В резиденцията Евгения и баща ми пренесоха и бялото пиано, което помня много добре, защото майка го купи за мен и ми нае учител по музика. Това пиано беше голям тормоз за мен, но изпитах още по-голям ужас, когато видях по телевизията баща ми да свири на него, а Евгения да му припява", признава Николай.

Войната в семейството започва през 2005 година, малко след смъртта на Дочка Банева. Според нейните наследници през своя офшорка Николай Банев се опитва да сложи ръка на дяловете от наследството на покойната си съпруга, които се полагат на родния му син Николай и на дъщерята на Дочка от първия й брак Раиса Иванова. Преди да почине, Дочка Банева е оставила в банка в Швейцария около милион евро. При завеждането на иска сумата е нараснала до 1 265 972 евро. Николай Банев и Раиса претендират и за голяма част от имотите на фамилията Банева, които са придобити по време на брака на Дочка и Николай. Според доведената дъщеря на Банев - Раиса, техните проблеми с правосъдието тепърва започват.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ели
преди 2 дни
0
Браво деца трябва да си отстоявате наследството. Има господ и Николай и Евгения Банев и ще бъдтърси наказани.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ина
преди 2 дни
-1
Това е категоричен пример как хората се продават за пари. Продават си задниците, продават си децата, продават родителите си, продават си душата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени