Страх от самота мъчи Станислав и Яни от „Фермата”

1159
06 Декември 2017, 22:00


Малко преди големия финал на „Фермата“ на 17 декември размисли, спомени и желания за новото начало са надвиснали над участниците в хитовото риалити по бТВ. След празничната вечеря по случай Никулден двамата фермери Станислав и Яни се отделиха в юртата, за да разсъждават над живота.

 

Въпреки всички различия между двамата фермери, те си преличат по едно – чувстват се самотни. Престоят в предаването накара двамата приятели да се замислят какво искат от живота си. И двамата в момента са ергени, които вече са готови за промяна и за семейство.

 

Яни е изключително притеснен, че може да остане сам, заради затвореното си съществуване в малко населено място. Станислав от своя стана влезе в ролята на ментор и започна да дава ценни съвети какви приоритети трябва да има и най-вече по какъв начин фермерът от Козлец да си намери жена: „Ти, за да създадеш семейство, трябва да се откъснеш от повечето битовизми и малко да раздвижиш насам-натам. Защото тебе коя жена ще те намери - ти си седиш само у вас”. Горския обаче е на същото дередже. Баща му тръпне в очакване на внуче, а бившият полицай от Самоков няма връзка.

 

И двамата другари вече са 30-годишни и до момента не са имали сериозна връзка. Теорията на Горския за създаване на семейство е основана на петте крачки един към друг в семейството. Ако единият прави пет крачки, съответно и другият трябва да ги направи, иначе не се получава. Станислав горещо се надява скоро да срещне своята половинка. Яни пък си е дал срок - ако не тази година, догодина вече да се е задомил и да има деца.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени