Теодора Цонева залитна по японска секта (Сестрата на Митко Цонев се увлече по източната философия след опита си за самоубийство)

1142
06 Юли 2018, 16:06


Теодора Цонева, която преди година се нагълта с хапчета в опит да се самоубие, е станала част от японска секта, разбра HotArena.


От скоро сестрата на покойния Митко Цонев се е увлякла по източното учение юмейхо. Този вид философия няма много поддръжници у нас, а в страната на Изгряващото слънце се ползва с противоречиви мнения.


Юмейхо възвеличава връщането към природата и изучаването на собствените жизнени сили. Теодора се записала при терапевт у нас, който й издал две дипломи, че може да преподава. В момента щерката на Анахид Тачева се опитвала да зариби приятелите си по учението и по този начин да изкара пари, за да се издържа. 


След като не й провъря в "Гласът на България", сестрата на Митко Цонев се ориентира в съвсем различна ниша. Първо опита да преподава италиански на деца, но удари на камък. 


Сега се надява като терапевт да постигне по-голям успех и да води сеанси срещу скромно заплащане. От скоро Цонева се оправя сама, тъй като майка й Анахид най-сетне се отърсила от параноята, че тя отново ще посегне на живота си и се върнала в САЩ. 


Единствените близки хора до Теодора са вдовицата на Митко Цонев Мариана и децата му Деси и Димитър, с които затопли отношенията си след скандалите за имоти, предават от Ретро


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени