ВИП Брадър нагласен! Печели Сашка или Даниел Петканов

2190
03 Ноември 2017, 10:08ВИП Брадър е нагласен, а за победители се спрягат фолк певицата Сашка Васева или Даниел Петканов. Лудия репортер и певицата се водят за фаворити в шоуто, гласят конспиративни теории в мрежата, видя HotArena.


Според мълвата, сигурния победител Тото се е издънил жестоко с пиянските си изцепки и изблиците срещу шеф Петров. Несъмнено готвачът успява да изкара от равновесие всеки един от съквартирантите в шоуто, но врачанинът излезе съвсем извън релси.


Дузина съграждани на рапъра съжаляват горчиво, че го подкрепяха досега. И го определиха като „скрита лимонка и селянин”.

Сашка Васева от друга страна печели нови и нови симпатии. „Имам мисия и път към сърцата на хората. Те забравиха, че някога ме обичаха. Ще се преборя за любовта на българите. А това е дълъг процес, докато изтрия от съзнанието им всички свои изцепки от миналото”, заяви още Сашка Васева.


Безспорно, тя е сред любимците в Къщата и се утвърди като фин човек, с добро сърце.

Аналогична е ситуацията с Дани Петканов. Лудия репортер не влиза в конфликти, винаги го играе миротворец, а истински или нагласен, бракът му с Алекс Богданска го превърна в любимец на публиката.


Съвсем не толкова еднозначна обаче е ситуацията с Джулиана Гани. Силиконката накара в мрежата всички да подскочат, че не може да е толкова интелигентна.


„Едно време „Биг Брадър” разказа играта на Златка Димитрова. Сега галят с перце Джули. Има нещо гнило”, съскат злобари из форумите.


Приятели на блондинката обаче са категорични, че тя винаги е била умна и пълна отличничка. Просто досега не е имала случай да разкрие тази страна от характера си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стига бе.....
преди 11 месеца
0
Стана тя....., ако тази тъпа, елементарна и безхарактерна чалгарка - Сашка Васева спечели, спирам да гледам Брадъра! Та у нея няма НИЩО, и да пее НЕ МОЖЕ! Иначе самочувствието й на "известна" е в ИЗЛИШЪК. На какво ли отгоре????? Ба..ти случая, в тая държава само лудите и неспособните печелят!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.-Мани.....хахахахаха
преди 11 месеца
-3
Признавам,че Джулиана се е изгаврила със себе си,но не съм съгласна,че жена която си поставя импланти и други подобрения непременно е нискоинтелигентна!Имам не един пример около себе си. Наистина в последната игра на чавдарчета,ясно се видя,че Джулка е меко казано подготвена!Но нека не отъждествяваме Джулиана с всички жени,които посягат към пластичната хирургия!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мимето
преди 11 месеца
-2
Уважаема Сани,отговорите за 4-ти клас не те правят много умна,не ставай смешна! Виж ,когато Гани направи Слънцето спътник на Земята,а не звезда в Слънчевата система направо паднах от стола/е това не се учи в 4-ти ,а в 5-ти клас/! Но за да се направиш на карикатура с тези цици наподобяващи детско цукало си е не тъпащина ,а направо идиотизъм!
zlatena
преди 11 месеца
0
Истината в нашата мила родина България са останали само психично болни психопати и неинтелигентни българи като госпожа шеф свиня чудовище Бориска Петрова останалите интелигентни българи отдавна са в чужбина това е тъжната реалност в България.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
zlatena
преди 11 месеца
0
Истината в нашата мила родина България са останали психично болни психопати и неинтелигентни българи като шеф госпожа шеф свиня чудовище Бориска Петрова останалите интелигентни българи отдавна са в чужбина това е тъжната реалност в България.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди 11 месеца
-3
глупости! паляка тото със спомените от комунистическа враца, с милионите левчета в джоба и с милиардите фенове ще спечели! обещал го е на лъчко :)))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
преди 11 месеца
-12
И защо не може Джулиана да е интелигентна,само защото е със силикон.надути устни или какво............не съм съгласна!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
преди 11 месеца
0
Сани Мани, отговорът се крие във въпроса! Една наистина интелигентна жена( не някоя, която е наизустила няколко отговора благодарение на любезното съдействие на Вип Брадър) НИКОГА няма да позволи подобна гавра с външният си вид!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени