Александра Тюркмен със собствена модна линия (Щерката на Фатик шие кимона)

25 Март 2021, 14:46


Не пада по-далеч от дървото крушата - Александра Тюркмен започна собствен бизнес. Щерката на Фатик, успешен бизнесмен от „ония“ години, скоро пуска модна линия. Тя ще прави кимона - „Кимоното, което ще те отведе далеч", както сама се изразява една от наследничките на митичния подземен бос.

 

Модната линия още е в процес на разработване, но Александра обещава скоро да е на пазара - засега има готови няколко прототипа, по които ще се шият бройките за продаване. Като казва „кимоно" обаче, Александра Тюркмен няма предвид традиционните японски облекла, нито екипите за източни бойни изкуства (всъщност екипите за карате и джудо се наричат „ги"). По-скоро нейните прототипи са луксозни пеньоари и наметки.

 

Засега Тюркмен даде един от предварителните модели на близката си приятелка Диляна Попова от златиста коприна с черни кантове. На издайнически кадри от ателието се вижда, че другите модели ще са още по-смели и ще разполагат с огромни пришити декорации на гърба и врата.

 

Голямата Тюркмен ("малката" е сестра й Адриана, която имаше екшън вземане-даване с бившия собственик на ЦСКА Гърнето в столичен клуб преди близо 10 години, но това е друга тема) има сериозен опит с модата. Първо на първо, майка й от години върти столични модни бутици. Второ на второ няколко години Александра работеше в Ню Йорк, където бе дясна ръка на успешна дизайнерка и двете крояха дрехи, пише „България Днес“.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
5
Преди 1 година
0
Хайде и тази, дето и бяха предлагали работа на улицата в Ню Йорк само защото я видели , сега и тя в България реши да си предлага скъпите парцали, щото в Ню Йорк и беше под достойнството да работи хахахаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
Преди 1 година
0
Много изтъркано стана вече това. Буквално всяка силиконка/плеймейтка и подобни тръбят за собствени линии за парцалчета, пардон дрехи. Последната беше Нора Недкова, сега тази, преди тях колко други подобни......буквално излишно, ама да казват че имат бизнес...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени