Анахид Тачева влиза в ресторантьорския бизнес на 80

30 Септември 2021, 16:51


На 80-годишна възраст Анахид Тачева е влзязла в ресторантьорския бизнес, узна HotArena.


Легендарната телевизионерка дейно се включва в организационната работа покрай откриването на нови обекти от веригата ресторанти тип бирария на зет си - гърка Аристотел. Докато американските й внучета бяха по-малки, тя се беше заела изцяло с тяхното отглеждане, за да не се налага семейството да наема бавачки и детегледачки. Сега обаче те не се нуждаели от непрекъснатото внимание на баба си, затова тв легендата можела да си позволи да има и свои собствени занимания. 


Макар богатият й зет да има възможност да й купи самостоятелен дом за чудо и приказ, Тачева все пак предпочитала да обитава тяхното жилище. Просторният апартамент, в който Анахид се настанила, се намира в престижния нюйоркски квартал Трайббека, където имоти имат цяла плеяда холивудски знаменитости. 


Малко вероятно е бившата съпруга на Коста Цонев да се върне у нас за 81-я си рожден ден, след като дори за 80-я си юбилей не кацна на родна земя. Неотдавна тя сподели, че си е взела последно сбогом с БЪлгария и не планува повече да се прибира, защото последните й връщания у дома бяха все по трагични поводи, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени