Андреа се дупи в Тайланд

https://hotarena.net/laifstail/andrea-se-dupi-v-tailand HotArena.net
Андреа се дупи в Тайланд

Фолк певицата Андреа си подари околосветско пътешествие, научи HotArena. Изпълнителката посрещна 32-я си рожден в Тайланд и продължава да се забавлява с пълна пара.


Снимките, които изпълнителската споделя с феновете си стават все по-горещи, както и тя самата, пише „България днес”.


„Секси, секси, секси”, коментират ценителите на еротиката и женската красота. Повод стана снимка на Андреа от джакузито.


Бившата пайнерка не оставя нищо на въображението и показва пищни форми на килограм.


След Барселона, любимата на Кубрат Пулев отпраши към Тайланд. Където духна свещичките на тортата на остров Пукет.


Всички я засипаха с пожелание за здраве и благополучие, като отново я подканиха да работи по въпроса за бебе по-упорито.
Да е жива и здрава.

15 Коментара

Kubrat e tupak

преди 5 години

Moje Li da ne moje da ozapti toq razpran parcal debel. Mi da q ebe po chesto t nqma nikakvi postijeniq i zatov i v guza shte si brukne za slava. Ama Che selqnka

Коментирай

хаха

преди 5 години

Нека се дупи колкото и където иска,тя не разбра,че по този начин,отвръща Кубрат от себе си!Булка ще е на куково лято!Тя ходи на почивки с педали,кара ги да я снимат,за да дразни Кубрат,обаче на него не му дреме!

Коментирай

R

преди 5 години

Хората на нейните години имат деца, мъже, сериозни професии, а тя даже метално още не се е справила с факта, че е дебела. Доста тъжна картинка.

Коментирай

циркове

преди 5 години

абе тя не е с Кубрат. Разделени са! Това е от много време, но се крие. От кога са последните техни снимки? Защо не се следват в Инстаграм? Защо на рождения си ден не е него? Защо са тези статуси и циркове, дупения и т.н.

Коментирай

Ха ха

преди 5 години

Ти да видиш! И в Тайланд имало фотошоп!

Коментирай

не е лесно да си тъп

преди 5 години

ти написа най-тъпия коментар евър, бълвоч

Коментирай

fantastic

преди 5 години

Тая дебелана определено страда от някакво психическо разстройство. Всички знаят и са те видяли многократно ,че гониш 75-80 кг и ти да си правиш снимки, на който излгеждаш 47кг. Да те гаврят,че си комплексирана на тази тема и тя да продължава да си се кефи на снимки,на които реално не е тя. Тодоро,има психиатри драга , нито кариера имаш,нито мъж,нито визия..болна жена

Коментирай

Nqma te na kartata

преди 5 години

Кой го интересува на тая свиня пърдялника дето се е изгъзила все едно някой ще я ебе..кой ще те ебе тебе ма?!?! И ти на това "секси " ли му казваш?? Виж се колко евтина и вулгарна изглеждаш,никога не си имала класа- освен някой тираджия да възбудиш,.даже няма да говоря за фотошопа и малките деца ти се подигравят даже,отрепка

Коментирай

chicho doktor

преди 5 години

Nito moje da pee,debela e ,toest edna prostakesa ,koqto e obikovena lajkinq i prosto iska da e izvestna,utaikata e todora

Коментирай

ЖОРО

преди 5 години

Шъ съ дупи кат не може да пей хахахах:)

Коментирай

Hm

преди 5 години

А къде е Кубрат?Или избяга отвратен...

Коментирай

Мимс

преди 5 години

Пропускате малката подробност, че Кубрат не е с нея.Вчера беше на откриването на Сурва 2019, тоест невъзможно е да е бил и в Тайланд. Не знам кого заблуждава Андреа, че са заедно е пълноценния смисъл. Може би имат просто изчерпана, отворена връзка, но със сигурност не са заедно в смисъла, който тя се опитва да изкара. Сам Кубрат сподели в интервю около Нова година, че двамата имат сериозни различия във възгледите си за семейство и ако не се оправят нещата, вероятно няма да продължат. Тоест цялата работа около нея изглежда фалшива, като фотошоп, който играе из снимките и.

Коментирай

pl

преди 5 години

Той е в Перник. Открива кукерите и втори ден вече се забавлява

Коментирай

ммм

преди 5 години

фиданка.. да хапва повече, че е заслабнала, ще се счупи :Д

Коментирай

Хаххахахах

преди 5 години

Вижте душа по-отблизо!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.