Анелия стана конкурентка на Алисия (С новото си амплоа може да зареже пеенето)

https://hotarena.net/az-jenata/aneliia-stana-konkurentka-na-alisiia HotArena.net
Анелия стана конкурентка на Алисия (С новото си амплоа може да зареже пеенето)

Отскоро Анелия е горд собственик на собствена модна марка. Певицата нахлува с гръм и трясък в дизайнерския бизнес, узна HotArena.

Тя отвори интернет магазин, където предлага нещата, направени по неин дизайн. Анелия е лице на бранда си. Топ изпълнителката предлага едва няколко артикула, но съвсем скоро ще представи и други дрехи. В момента чалга дивата има свои модели модерни анцузи, чиято цена е доста висока, показва проверка на „България Днес“.

Анелия има амбиция да прави не само облекла, но и аксесоари, обувки и бижута. И да стане конкурентка, на колежката си Алисия, която е сред най-вървежните дизайнери у нас.  Една от причините за смяна на амплоато при певицата са все по-малкото изяви, които има заради covid-19 и постоянните мерки за затваряне на нощните заведения. Покрай модните експерименти тя може да се отдръпне леко от сцената и да заложа на професионалното си развитие в друг бранш.

5 Коментара

ха ха Хо

преди 2 години

Чалгария и моден бранд са две взаимно изключващи се неща.Тази ако имаше вкус нямаше да е чалгарка.

Коментирай

...

преди 2 години

е кой нормален човек ще даде 270 лв за тоя оранжев анцуг???

Коментирай

hehe

преди 2 години

абе знаем ги тези модни линии...високи обороти и продажби, а персонал никакъв ;)

Коментирай

Bravo

преди 2 години

Много точно казано.

Коментирай

Гуца от Сунгурларе

преди 2 години

Като я знаем тая заекваща каруцарка, колко е стисната и как не обича да си плаща клиповете си предствям, какви ли китайски боклуци се опитва да пробута?? Имаме нова МЕГЗ. Селяндурко, никой няма да ти купува парцалите! ФАЛИРАЙ! И за певица никога не си ставала. След като Динев ти би шута и няма кой да те пробутва ЗАЛЯЗА.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.