Антония Петрова призна: Бебето стана за две седмици!

23 Октомври 2018, 14:00Антония Петрова и съпругът й Ивайло Батинков направили бебето едва седмици след като започнали с опитите за наследник. Миската сподели, че е във възторг от факта, че ще става майка, а освен това е безкрайно щастлива, че е забременяла толкова бързо, научи HotArena.

Докато гостуваше в „На кафе” при Гала, тя издаде доста подробности.Бебето е изцяло планирано, двамата много го искахме. Ставаме родители за първи път, въпреки че доста медии спекулираха по въпроса.
Буквално за две седмици забременях. Не можех да повярвам, че такова нещо може да се случи толкова бързо”, признава Антония, пише "България днес".Съпругът й пък направо скачал от радост, когато научил новината. „Лекарите казват, че съм мечтата на всяка бременна—ям, не пълнея, а бебето голямо. Не спортувам.Никога не съм го правила. Сънувах, че ще имаме момче и така се получи”, споделя още мис България, но не разкрива името на бебето.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
TOni
преди 3 години
0
ТО ТАКА Е МОДЕРНО СЕГА!! ДА СИ ПО ЦЯЛ ДЕН НА КЕНДИ ИЛИ НА ПАНОРАМАТА В БАРДАКА НА ТИЯ ЧЕСТНИ ХОРА АРАБАДЖИЙСКИ...ДА СИ БИЛА ОТГЛЕДЕНА СЪС ШУМА НА МАГИСТРАЛАТА И ВЪНШНИЯ КЕНЕФ,НО С НЕВИЖДАНО СЕЛСКО САМОЧУВСТВИЕ! ПРАВЯТ СЕ БЕБЕНЦА И СЛЕД 2-3 ГОДИНИ ДЕТЕТО СЕ ПРЕМЯТА КАТО КУФАР!! ЕТО ТОВА Е МОДЕРНО СЕГА МНОГО!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени