Българският Роналдо стана планина от мускули (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/balgarskiiat-ronaldo-stana-planina-ot-muskuli-2 HotArena.net
Българският Роналдо стана планина от мускули (Снимки)

Българският Роналдо надмина португалския! Нашият двойник на Кристиано се превръща в планина от мускули и въпреки, че футболистът на „Ал Насър\" също се поти във фитнеса, разликата е в полза на родното ни момче Даниел Златков.

Дани публикува снимка, на която изглежда напълно готов за титла в културизма. Златков подчертава, че натрупаната мускулна маса е напълно натурална и не използва химия, за да придобие впечатляващата си визия. Даниел тежи 102 кг и започва подготовка за покачване на нови десетина килограма. Златков не се притеснява да приема нови и различни предизвикателства в живота, писа \"България Днес\".

Дани игра футбол на добро ниво в редица български отбори, а и в чужбина, но през 2017 г. реши да се насочи към бойните спортове. Златков обяви решението cи с видео в социалните мрежи и обясни, че му е „писнало от женчовци, поради което ще се насочи към ММА боевете\". „Това, с което съм се захванал, означава, че трябва да загърбя футболната кариера“, коментира тогава БГ Роналдо.

6 Коментара

hhhhhhh

преди 11 месеца

Тоя най-накрая събрал 300лв за статия у хотарена. БРАВО!

Коментирай

Влюбената Мики

преди 11 месеца

Ох, Дани с големия кол и с тия мускули... направо потекох. Красавец. Страхотен е*ач. Помниш ли във Велинград... три дни не станахме от леглото.

Коментирай

ами,

преди 11 месеца

Отврат визия.Видя ли такъв веднага разбирам,че е комплексар с една мозъчна гънка.

Коментирай

дайте една кофа....

преди 11 месеца

да повърна....a бе, свършиха ли огледалата да се поглетнете на какви маймуни се превръщате с тия химии къде гълтате! ЗА нищо не ставате, ни за гледане , ни за работа , туфлеци.....

Коментирай

Поли

преди 11 месеца

Прекрасен мъжкар! Стига сте кудкудякали злобно, я се покажете да ви видим?

Коментирай

Даниел Златков

преди 11 месеца

това което съм постигнал е без химия чисто!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.