Битият от Тачо се оказа известен сексманиак (Господарите го разобличиха преди години - Скандални подробности)

2327
21 Април 2020, 14:00


Битият от Стефан Манов – Тачо досадник Георги Василев се оказа секс маниак, узна HotArena.


Ожалилият се в МВР комшия на Тачо и Жени Калканджиева е изловен от „Господари на ефира” през 2014-а да зарибява потенциални жертви на нагона си с…реклама на трактори.


„Господарите” дори направили разследване, в което в две части разказват цялата мръснишка схема на Георги Василев. От видеата лъсна, че опиталият тупаницата на Тачо нахалник подмамил девойка срещу обещание от 2500 лева хонорар да я снима по бельо в таблета си.


Гошо Секса, както го наричали в квартала, офертирал жертвата си чрез популярен сайт да участва в реклама на трактори. След това обаче се оказва, че срещу въпросните 2500 лева момата ще трябва да бъде не само рекламно лице на четириколесните селскостопански машини, ами и интимен партньор на рекламиста в ерекция.


"Гримираният” от Тачо заради махленски разпри най-нагло обяснява на момичето, че е готов да й плаща по 1200 лена на седмица за 2-3 секс срещи между 12 и 14 часа, понеже през другото време работи в Министерството на финансите, което, разбира се, не е вярно.


Както знаете, мъжът на Жени Калканджиева бе арестуван при свада в Бояна. Тачо и негови приятели се поздравявали със съседа отсреща като си пускали силна музика. Това обаче подразнило комшията отдолу и той се изрепчил на Стефан. "След размяна на обиди Тачи му забил една тупаница. Той има тежка ръка", обясни във Фейсбук Жени Калканджиева. Тя уточни, че по това време със сина й са били в друго жилище и не са станали свидетели на разпрата.


Заради побоя Тачо беше арестуван, след което освободен срещу 5 хиляди лева гаранция. Съседът му пък твърди, че е получил удари с юмруци и ритници по цялото тяло, пише Телеграф. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До коментиращ ;-)
преди 2 месеца
-1
Значенията на двете думи са много близки и дори се припокриват, но все пак има известна разлика: екстремен означава по-скоро краен, радикален, а екстрен – извънреден, много бърз, спешен, а също и непредвиден. Една ситуация е екстремна, когато има бунтове, стълкновения, сражения, а екстрена, когато е по-скоро необичайна, например стане някакво произшествие, пожар, земетресение, наводнение, трябва да се действа бързо и т.н.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тачо е готин
преди 2 месеца
-2
Ама все в едни ситуации попада....Лош късмет
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Еталон за важна новина
преди 2 месеца
-1
Забравих за всичко след като прочетох за тази екстренна ситуация в Бояна!!! Мисля, че и светът трябва да научи на момента!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пише се
преди 2 месеца
-1
Екстремна ....с -м- и едно --н.Ограмотявайте се бе,хора.Неграмотно написан коментар няма тежест и принизява коментиращия.
Серьожа
преди 2 месеца
0
Стана практика,някои издания да тикат в очите на обикновените читатели индивиди,от които им се повръща.Държавата бъка от паразити,които винаги са с пълни тумбаци.Живеят в лукс,имат се за недостижими и т.н. Тачи забил един юмрук на Гошо . Ако аз бях Гошо,квартала щеше да се види тесен за Тачи на Жени.Карантина е,не до натоварвайте психиката на хората с вашите идиотщини.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 месеца
0
И бияча и бития са деградета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени