Бивша любовница на Батинков ТОРМОЗИ Антония Петрова (Вижте как й прави мръсно)

13 Февруари 2019, 14:00


Мис България 2009 Антония Петрова е подложена на постоянен психически тормоз от бившата половинка на съпруга й Ивайло Батинков. Екслюбовницата му правела всичко възможно да почерни живота на родилката, научи HotArena от свои добре осведомени източници.

 

Въпросната дама не оставяла на мира младото семейство и откакто сключили брак миналото лято, ги заливала със злоба и помия, оплакала се самата Антония пред дружки. Петрова дори подозирала, че бившата на Батинков стои зад голяма част от негативните публикации по неин адрес в медиите. Врагинята й се опитвала да настрои и близките на Ивайло срещу Антония, убеждавайки ги, че миската е с него само заради парите му.

 

Според запознати Батинков и любовницата му имали сериозни отношения. Познавала се добре с родителите му, била си много близка и със сестра му Магдалена. Бизнесменът обаче така и не се решавал да й предложи брак, докато в един момент връзката им се изчерпала. Именно тогава Батинков срещнал Антония и зарязал половинката си. Унизена и съкрушена, изоставената дама започнала да върти интриги и да подкопава репутацията на Петрова.

 

Екслюбовницата на Ивайло успяла да се сдобие с телефонния номер на миската и започнала да й праща обидни SMS-и.

 

Дори след раждането на първородния наследник на Антония и Батинков, бившата не спирала с тормоза. Миската се притеснявала, че с негативната си енергия душманката й ще навреди на бебето. „Започна да се филмира, че малкият е урочасан и затова не спира да плаче. В момента е много крехка и емоционална и тази жена й действа зле психически“, разказват близки до семейството. Петрова обмисляла да отиде на гледачка и да провери дали няма направена магия.

 

Самият Батинков пък отказвал да участва в драмата между бившата и настоящата му. Един-единствен път Ивайло предупредил екслюбовницата си да стои настрана. Като видял, че няма резултат, спрял да й обръща внимание.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сашо
преди 11 месеца
0
Горичката, затова се е збабичосала.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
111
преди 3 години
0
Умът ми не побира болната мания на тази жена. Не може да застане по външност на малкия пръст на останалите миски. В професионален план на юрист, пълна нула. На години вече жена, продължава да занимава народа със себе си разказвайки с дразнещо вибриращ глас за връзките си поради липса на какво друго да разкаже за себе си на тези години. Агенция ли направи, дело ли спечели, работа ли подхвана на тия години,ох забравих, тя роди и то нормално!?! И мъжът и е имал предишна връзка! Какво уникално интересно нещо, приятели! Няма ли близки, няма ли усет, няма ли себеусещане..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
555
преди 3 години
-1
Тази завинаги ще си остане Тоца Крокодила с пилешкия мозък.Ако в нещо е най,това е,че е най-грозната и противна миска.Непрекъснато се прави на интересна с тъпи измислици,но никой не ѝ се връзва.А с този льольо до нея явно са си лика-прилика - хем грозни,хем нахални.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Mаг Тъмнина
преди 3 години
0
Батинков в лицето прилича на вълк. Крокодил и вълк...неочаквано добра комбинация. Урочасан е болния мозък на крокодила.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жана
преди 3 години
-2
Това ми звучи много измислено
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светлин кръстен на дядо си Ламби
преди 3 години
-5
Миската Антония се е взела много на сериозно и смята, че земята се върти около нея. Спри се, малко, миске! Вярно е, че ти е хоби сама да си пишеш "новини" за себе си, за да показваш, че си супер интересна на драгия читател. /Потвърждавам, че не съм нито упрекнатата дама, нито нейни близки и приятели!/.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Галя
преди 3 години
-4
Нещо не ви повярвах на писанията. Статията ми е малко като от книга в стил "научна фантастика"..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени