Бившата на Фицата: Не сме във връзка, не знам какви сме точно, но между нас има само огромна любов

3376
20 Август 2020, 12:00


"Не сме във връзка с Филип, не сме партньори. Истината е, че не знам какви сме точно в момента. Но между нас няма драма, скандали и болка. Има само огромна любов." Това сподели ексклузивно пред "България Днес" красивата Севинч Ибрахим, заради която популярният актьор Филип Аврамов се разведе с жена си - актрисата Милена Спиридонова.

"Истината е, че той е изключително ангажиран с "Аврамов дом", който ще отвори на рождения си ден - 9 септември - строи къщата, снима филми, аз от своя страна съм с дъщеря ни и се отдалечихме. Почнахме да прекарваме повече време сами, отколкото заедно. Но никога не сме се карали, не сме имали скандали и дори не сме говорили на тази тема", уточни още Севинч. "И двамата достатъчно сме преживяли и в личен, и в професионален план, затова не е добре да си създаваме допълнителни проблеми, просто се радваме на хубавите моменти и това е", сподели Ибрахимова. Колкото до това, че Филип Аврамов се е върнал при жена си, певицата сподели: "Дори и да е така, аз винаги ще уважа неговия личен избор. Любовта ни е прекалено голяма, за да изисквам присъствието му до мен постоянно, а не е и нужно", категорична е Севинч.

Красивата певица и медицинска сестра от "Пирогов" се появи в живота на Филип Аврамов преди повече от три години. Тогава той за първи път призна пред "България Днес", че е бил честен с бившата си съпруга, влюбен е в Севинч, чака дете от нея и иска да се разведат. "Никога не съм лъгал, разделих се с Милена, тъй като имах чувства към Севинч. Не ми е приятно да съм обект на клюки, най-малкото е обидно за жената до мен и за бившата ми съпруга, и за двете ми деца", лаконичен бе Фицата. Малко след това се роди и бебето Ана, което вече е на три години. За Севинч Ибрахим в музикалната гилдия говорят като за Майка Тереза. Още като дете тя губи две сестри. Били близначки, едната починала, другата я гледали вкъщи, тъй като имала тежко увреждане. Сестра й отдавна не е сред живите, но заради огромните грижи, които полагат за децата си, Севинч гледа на родителите си като на истински герои.

Освен двете сестри, които губи, тя има по-голям брат, който я запалва по рока. Мести се от Плевен в София и си казва: "Искам Бог да ме заведе там, където ще съм полезна". Озовава се пред "Пирогов". Влиза и пита за работа. Вземат я като санитарка. Вече завършила специалност, тя става медицинска сестра в детското отделение на болницата. Когато децата отварят очи след операции, често виждат първо нея и я наричат "мама". Филип Аврамов се впечатлява не само от външността на певицата, а и от характера й. "Тя няма нищо общо със себичните и вгледани основно в себе си мои колежки", сподели ни преди време той. Само след дни Севинч отново ще се върне в "Пирогов" след майчинството, готова е и с музикалните си проекти. Помним я от конкурса на Слави Трифонов "Пей с мен", където бе в отбора на Миро. През 2012 г. Миро я взе в отбора си в "Гласът на България", където бе ментор. Младата певица след това избра именно Миро да стане кръстник на малката Ана. "С него ни свързва Бог и любовта към него", обясни тогава Севинч Ибрахим.

Завръщаш се в "Пирогов", защо избра операционната зала?

В "Пирогов" е второто мое семейство. Хората, които работим там, по различен начин възприемаме живота. Когато се сблъскаш с най-тежките случаи, особено при деца, неминуемо променяш характера си, ставаш по-трезвомислещ. Защо я избрах? Операционната е като капсула на времето. Всичко там тече извън нормалното време. Там никой няма лице, няма емоция, всеки се е съсредоточил в това да помогне на малкото телце. Когато започнах да се занимавам с музика, знаех, че е важен външният вид. Тази работа обаче е обратната - изобщо не е важно кой си и какъв си, а само какво можеш да направиш. На месец само правим по 80-90 операции, но няма как да не те трогва съдбата на децата пациенти.

 Гледаш ли докторската сага "Откраднат живот"?

Досега не съм го казвала, но аз получих предложение да участвам във филма в предния сезон, но тогава нямах физическата възможност и дори без да кастинг, отказах. Но си обяснявам, че ме потърсиха, защото в медицинската сфера нямаме проблеми с терминологията, с артикулацията.

Фицата бе първият цивилен, който излезе в борба с коронавируса, ти ли го посъветва?

Дадох му идеята, да, тъй като знам колко иска да помага на хората. Но той и аз правим добрини не за пред обществото, а защото е вътрешна наша необходимост. Ние в "Пирогов" непрестанно сме до вируси и бактерии и смятам, че хората не бива да подценяват тази опасност. Това не е обикновен вирус. Разбира се, думата "страх" не е моята дума, когато говорим за ковид. Просто трябва повече да пазим другите, което в България май е криворазбрано.

Извади ли доброто у нас пандемията?

Извади реалното лице на всеки човек. Като във военно положение - всеки показа какъв е като "вътрешност" - лош или добър. Но пандемията доказа, че ние като хора сме доста слаби. Най-страшното е, че нямаме вяра в Бог. Не говоря за религия.

И в този смисъл мечтаеш ли да се ожениш, да сключиш брак с Филип?

Не мечтая за сватба. За мен бракът и любовта не се припокриват. Да, хубаво би било да е така, но любовта е единствената реалност. Тя се храни от доброто, а човек почне ли да храни друго, обичта изчезва.

Имаш ли конкретна случка, която те е доближила до Бог?

Да, имах преживяване на 20 години, когато имах здравословен епизодичен проблем. Тогава се случи нещо, което ме накара да повярвам в Бог. Започнах да живея истински и да разбирам думата "семейство". Когато ние гледахме сестричката ни, отстрани е изглеждало като трагедия. Но благодарение на нея от хора, живеещи под един покрив, се превърнахме в семейство. От тук нататък аз не мога да правя компромис с тази дума "семейство". Тя и любовта са всичко за мен.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
-1
Като толкова често споменава Бог госпожата защо прави никому не нужни излияния в жълти сайтове.Двете неща са несъвместими.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени