Братът на проф. Вучков продаде апартамента му за 350 бона (Михаил Петров прибра парите от дома на брат си, с когото не си говореха)

3235
10 Септември 2020, 15:00


Полубратът на Юлиан Вучков - актьорът и режисьор Михаил Петров, е продал апартамента на професора, който почина на 22 септември миналата година, узна HotArena.


Жилището се намира в идеалния център на София, в непосредствена близост до НДК и макар да е едва 60 квадрата, е донесло на Петров добри пари. Проверка на имотния пазар показва, че двустайните апартаменти в района вървят средно по 170 000 евро. Разбира се, има и далеч по-скъпи, които обаче са с напълно ново обзавеждане. Сделката е осъществена тази година, като след нея новите собственици са започнали мащабен ремонт. Апартаментът имал нужда от сериозно освежаване, затова и на адреса все още не живее никой. 


Говори се, че новите собственици са доста заможни и нито цената на жилището, нито ремонтът ги притеснявал финансово. Цялата сума от продажбата отишла право в джоба на Михаил Петров, който е единствения наследник на професора. Освен апартамента, той наследи и спестяванията на Вучков, както и огромната му колекция от книги, които беше решил да дари на Столичната библиотека. 


След кончината на Вучков мнозина останаха изненадани, че той не е написал завещание и така, волно или неволно, е оставил всичко на брат си. Известно е, че с Михаил Петров не само бяха в обтегнати отношения, но професорът не пестеше квалификации по адрес на роднината си. Последната им среща на кафе е била толкова отдавна, че актьорът дори не помни кога точно е била. Откритата им вражда датира още от детските им години. 


След като се разделя с бащата на Вучков, майка му си намира втори съпруг, от когото всъщност е полубратът Михаил. Пастрокът обаче не се държал никак добре с малкия Юлиан. Така в годините между него и Михаил така и не се установява истинска братска връзка. Професорът невендъж си позволяваше да клейми и актьорските дарби на брат си, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени