Братя Аргирови вдигнаха палати над Банкя! Купили имота още преди 15 години

27 Април 2022, 16:59


Най-известните популярни близнаци Светослав и Благовест Аргирови вдигнаха къщите си над Банкя, признаха те пред „Галерия“. Купили имота още преди 15 години, защото покойният им баща често ходел във военния санаториум заради чистия въздух и те винаги много са харесвали курорта. Както и центъра на града, разположен в полите на Люлин планина.

 

Имотът им е на невероятно спокойно и тихо място, далеч от шума и се намира малко над Банкя. Няма да са съседи на бившия премиер Бойко Борисов и Катя и Здравко от „Ритон“, защото къщите им ще се намират на съвсем различно място.

 

Започнали строежа в началото на 2020 година и вече са построени сградите, но остават довършителните работи вътре и обзавеждането им, където ще се вихрят съпругите им. Палатите ще са в различен стил. „Моята ще е късен барок, а на Светослав ще е в средиземноморски стил. Ще имаме и басейн, само да сме живи и здрави, но още не мога да кажа кога ще се нанесем в новите къщи, защото виждате какво става с цените на строителните материали", издава Благовест.

 

Иначе продължават с фирмата си за недвижими имоти. Кризата им се отразила, както на всички, но се справят. Работят и върху песни, които ще са част от новия им албум, който ще е готов през септември. Тогава те ще отпразнуват 40-годишнината на дуета си, създаден през 1982 година. В тавата ще има и съвместни изпълнения с техни колеги, чийто имена обаче засега са тайна. Разбира се, албумът ще бъде представен на голям концерт.

 

Известните близнаци искат да напишат и своя автобиографична книга, която се надяват да пуснат през есента. Наскоро те отпразнуваха в тесен семеен кръг своя 63-ти рожден ден на 23 април. Двамата обаче никога не си подаряват подаръци, а съпругите им ги изненадаха с дрехи и козметика. А синовете им ги поздравиха по скайпа, защото живеят в чужбина. Александър на Благовест, който е от първия му брак, е в Норвегия и двамата често се чуват и виждат онлайн, като си говорят на италиански, защото наследникът му е позабравил българския.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени