Без „Оскар“ за Пит и Клуни

Тазгодишната церемония по връчването на наградите „Оскар“ беше бляскава както обикновено. Но за всеобща изненада едни от най-обсъжданите фаворити се прибраха у дома без мечтаната статуетка.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/bez-oskar-za-pit-i-kluni HotArena.net
Без „Оскар“ за Пит и Клуни

Тазгодишната церемония по връчването на наградите „Оскар“ беше бляскава както обикновено. Но за всеобща изненада едни от най-обсъжданите фаворити се прибраха у дома без мечтаната статуетка.

<p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Тазгодишната церемония по връчването на наградите &bdquo;Оскар&ldquo; беше бляскава както обикновено. Но за всеобща изненада едни от най-обсъжданите фаворити се прибраха у дома без мечтаната статуетка. </span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Номинираните за най-добри актьори Брад Пит и Джордж Клуни най-неочаквано се разминаха с приза. Вместо това наградата за най-добра мъжка роля отнесе французинът Жан Дюжарден. </span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">В категорията за най-добра женска роля, приза очаквано спечели актрисата Мерил Стрийп. Но този път <a href="http://hotarena.net/foreignstar/kolin-fyrt-se-prevyrna-v-charovniq-princ-idf-1160" target="_blank"><strong>Колин Фърт </strong></a>получи от нея страстна целувка и без да се налага да й обува златната пантофка. </span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">В категориите за най-добра поддържаща мъжка и женска роля спечелиха съответно Кристофър Плъмър и Октавия Спенсър. 82-годишния актьор, който за първи път се сдоби с престижната статуетка, дори се пошегува по този повод. &quot;Ти си само две години по-голяма от мен приятелко&quot;, заяви с усмивка той, докато колежката му Октавия Спенсър не успя да сдържи сълзите си от вълнение.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Що се отнася до големия победител на тазгодишната церемония, черно-белият ням филм &bdquo;Артистът&ldquo; си тръгна с цели пет награди, включително и за най-добър филм, главна мъжка роля и режисура. А спряганият за фаворит на &nbsp;Мартин Скорсезе, 3D проект, &quot;Изобретението на Хюго&quot; не успя да се класира в нито една от важните категории, въпреки че имаше 11 номинации. </span></span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.