Джей Ло се запусна

Актрисата и певица няма време, за да се погрижи за себе си. Двете й близначета Макс и Ема не й дават мир за секунда. Джени не може дори да си вземе душ на спокойствие.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/djei-lo-se-zapusna HotArena.net
Джей Ло се запусна

Актрисата и певица няма време, за да се погрижи за себе си. Двете й близначета Макс и Ема не й дават мир за секунда. Джени не може дори да си вземе душ на спокойствие.

<p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Дженифър Лопес няма и минутка време за себе си, откакто стана майка.&nbsp; Тригодишните близнаци - Макс и Ема не оставят звездната си майка дори да се изкъпе на спокойствие.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">&bdquo;Понякога буквално влизам в банята и Макс идва с дрехите във ваната или под душа. Нямаш и минутка насаме. Трудно е&quot;, разкрива Джей Ло пред британското сп. &quot;Hello!&quot;.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Тя сподели още, че откакто има деца, е все по-трудно да поддържа плоския си корем. За емблематичното й дупе застраховано за $1 мил. пък било още по-трудно.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">&quot;След като родих, стана още по-трудно. Тялото ти наистина се променя. Не е радикално, но трябва постоянно да тренирам&quot;, споделя 41-годишната Лопес</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">&quot;Винаги съм бил атлетична и наистина ми харесваше. Никога не съм прекалявала с храната, но сега още повече трябва&nbsp;да внимавам какво ям&quot;, допълва Джей Ло.</span></span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.