Ето го новото гадже на Зак Ефрон

Зак Ефрон има ново гадже. Това обаче не е актрисата Деми Мур, за която доскоро се твърдеше, че си пада по него, а далеч по-младата Лили Колинс.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/eto-go-novoto-gadje-na-zak-efron HotArena.net
Ето го новото гадже на Зак Ефрон

Зак Ефрон има ново гадже. Това обаче не е актрисата Деми Мур, за която доскоро се твърдеше, че си пада по него, а далеч по-младата Лили Колинс.

<p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Зак Ефрон има ново гадже. Това обаче не е актрисата Деми Мур, за която доскоро се твърдеше, че си пада по него, а далеч по-младата Лили Колинс. </span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Слуховете, че дъщерята на Фил Колинс е забила младия актьор шестват из пресата от доста време, но доскоро не бяха потвърдени. Папараци неведнъж успяваха да хванат Зак и Лили заедно, ала те упорито твърдяха, че са само приятели. </span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Последната им среща на вечеря в Сохо преди няколко дни за пореден път <a href="https://www.facebook.com/Interesno.Krasivo" target="_blank">провокира</a> интереса на фотографите, които успяха да ги щракнат. &bdquo;Те определено са заедно&ldquo;, твърди очевидец на срещата им в ресторанта и разказва, че през цялата вечер двамата не се откъснали един от друг. </span></span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.